2777
2789
عنوان

خانم های باردار بیاین بگین ماه چندین و چند کیلو اضافه کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7383 بازدید | 258 پست
من که هفته یازده برام سونو ان تی نوشت تا به عید نخوره رفتم سونو رو دادم ولی هنوز جوابشو به دکتر نشون ندادم
پسر عزیزم محمدجان ،تمام زندگیم، تمام جونم ،تمام خوشی هام فدای تو خوش اومدی به دنیای کوچیک من و پدرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نفس اون وقت دیگه کلاً نمیخره اخه میره میگرده ارزون پیدا می کنه اینجور نیست که پولشو بده به خودم. البته وظیفه شون هم نیست دارن لطف می کنن ولی من باید تصمیم بگیرم که یا وسیله کم بخرم و از جیب بخرم (وضع ملی مون هم خیلی خوب نیست) یا مامانم به سلیقه خودش بره بخره
پسر عزیزم محمدجان ،تمام زندگیم، تمام جونم ،تمام خوشی هام فدای تو خوش اومدی به دنیای کوچیک من و پدرت
به نظرتون با وسایلی که الان خریده چی کار کنم؟ تشک و بالشت و پتو و ... الان که پس نمیگیرن. ولی من از طرح و رنگشون خوشم نمیاد
بانو جان اخه می دونی چیه؟ من فامیل های شوهرم اصلن نمیان خونه من تا سیسمونی ببینن واسه همین می خواستم شیشه شیر و وسایل همراه که با خودم میبرم خونه مادر شوهرم رو جنس خیلی عالی بخرم . چون از سیسمونی فقط همون رو می بینن. ولی حالا مادرم همه رو مارک ایرانی خریده
حسنیه2 جون اصل سیسمونی که اگر خودشون بگیرن و شما نپسندی نمیشه کاریش کرد تخت و کمد هست پتو و تشک که گرفتن رو میتونی یه پارچه طرحدار خشگل یا ساده یا هرچی که می پسندی بگیری و روش بدوزی بگو برای اینکه کثیف نشه رویه اصلی
اره رز بعد از سونو ان تی یه هفته وقت داری از خون هم بدی بیشتر نشه