2777
2789
عنوان

مامانایی که تجربه پوشک گرفتن دارن بیاین دارم رد میدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 71 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

سه روز زوده  تا همین‌حد‌که‌از صبح‌فته‌خوبه‌‌    ‌ دیگه‌این‌باذ باید بیخیال فرشا بشی یه ماه طول میکشه کامل یاد بگیره یکم دیر اقدام کردی من همه بچهامو از 18ماه شروع کردم        خودت هواست بهش باشه  دیدی یجاخلوت کرده  زود ببرش دسشویی  زور دادن رو بهش یاد بده  درارشم  ببین چند ساعت یبار میکنه   همون ساعت ببر   خودش چند روزه ببینه  این طوری براش راحت تره دیگه شلوارشو کثیف نمیکنه

2804
شده گاهی جیش کنه رو فرش؟پی پی شو میگفت؟

اولش هرجورم باشه میریزه من دخترمو 20ماهگی گرفتم اصلا اذیت نکرد

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
2805
پسر منم تا صبح خشکه از صبح خوب بود سرشب قاطی و لج کرد

دیگه پوشکش نکن ی مدتی تند تند ببرش دسشویی تاعادت کنه من حتی تو خوابم میبردمش دیگه خودش بیدارمیشد گریه میکرد میفهمیدم جیش داره

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
خیلی زود گرفتی پسرها تنبل هستند ۳ سالگی بهترین وقته اذیتش نکن.... شب ادراری میگیره ها

زود😳😳😳😳دیر شده بابا، پسر من دوسال و نیمه داره یاد میگیره

خدا جونم به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩🙏
2801