2777
2789
عنوان

مامانای مهربون آذر 94 بیاید دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 95660 بازدید | 11197 پست
سروناز جونم باید بیایی تو تاپیک دیگه وایسا http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1171630&postID=46380331 بیا اینجا دوست قشنگم
سکوت میکنم تا خدا سخن بگوید ... رها میکنم تا خدا هدایت کند ... دست برمیدارم تا خدا دست بکار شود ... خودم را به او میسپارم تا آرام شوم ...
مرسی زری جونم. نگرانت بودم واسه مشکلی که برات پیش اومده بود و ازت بیخبر بودم. تو یکی از تاپیکها خوندم که خدا رو شکر مشکل برطرف شده خیلی خوشحال شدم دوستم. امیدوارم خودت و نی نی همیشه سلامت باشین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فلسفه ام این است:به من ربطی ندارد که دیگران در موردم چه میگویندو چه فکری می کنند.من خودم هستم و هرکاری را که مراشادکند وبه دیگران ضرر نرساند انجام میدهم .هیچ توقعی ندارم وهمه چیز را میپذیرم.اینگونه زندگی بسیار آسانتر میشود.
سلام زری جون و سروناز جون راستش منم زیاد به خونه جدید سر نمیزنم ولی چند باری که از اونجا رد شدم بعضی از مامان های قدیمی هم بودن ولی خب اغلب مامان های جدید بودن که من نمی شناختمشون. اگه موافق باشید دوباره بیایم هینجا و چراغ خونه قدیمی مون رو روشن کنیم
مامانا تعداد صفحات زیاد شده بود بچه ها گفتن کند شده در ضمن مشخصات کامل همه رو ندارن همه اونجان منتها بعضیا کمتر سر میزنن بیاین اونجا دور هم باشیم
منم مامان شدم .....یه مامان مهربون....