مرجان_جوووون مدیر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 536 عنوان کیا زبان آلمانی میخونن برای مهاجرت | مشاهده متن کامل بحث + 1920 بازدید | 23 پست سلام بچه ها جووونکیا زبان آلمانی میخونن واس مهاجرت؟ من و همسرم 10 ماهه شروع کردیم زبان بسنیت سخت اما شیرینیه کشور آلمان که نگم براتون بهشتیه واس خودش من از طریق ویزای دانشجویی میخام اقدام کنم بیاین اگه کسی میخونه باهم لینک بشیم همه زندگی من : همسرم و پسرم نیکان 1401/03/22 | 09:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
85rey عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 20370 نه گلم اصلا آلمان معروفه که دانشگاهاش زیان آلمانی هستن،خیلی کمه اگه باشه عزمزمه من خودم ۳ تا دانشگاه پذیرش گرفتم همه با انگلیسی! بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
مرجان_جوووون مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 536 عزیزم به من نگو این حرفو البته اگه تو مقطع لیسانس باشی شاید ولی فوق کلی رشته انگلیسی هست باشه عزیزم هرجور خودت صلاح میدونیولی از من میشنوی بازم تحقیق کن ...از همه مهمتر پذیریشم گرفتی بعدش تو المان چطوری میخای بدون بلد بودن زبانشون زندگی کنی! المانی ها اصلا اینطوری نیستن به زبان انگلیسی روزمره صحبت کنن همه زندگی من : همسرم و پسرم نیکان
85rey عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 20370 باشه عزیزم هرجور خودت صلاح میدونی ولی از من میشنوی بازم تحقیق کن ... از همه مهمتر پذیریشم گرفتی بع ... عزمزمه من هم مامانم معلم آلمانیه هم خودم پذیرش گرفتم هم دوستم الان اونجاست با زبان انگلیسی هم درس میخونه هم کار میکنهبرای خودت گفتم که اگه مدرک انگلیسی داری زودتر اپلای کن منتظر آلمانی نمونمن دانشگاه lmu و arden و یه دانشگاه دیگه که اسمشو یادم رفته پذیرش داشتم! بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
ict عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 4613 منم b2 عزیزم نه خیلی هم سخت نیست باید واسش زمان بزاری و قشنگ بخونی اره برای مهاجرت تا همین ح ... Ich lerne seit einem Jahr Deutsch, weil ich in Deutschland oder Österreich arbeiten möchte. Ich finde Deutsche Sprache wunderbar.
سراب۱۲۳۴ عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 1372 عزمزمه من هم مامانم معلم آلمانیه هم خودم پذیرش گرفتم هم دوستم الان اونجاست با زبان انگلیسی هم درس می ... ببخشید ی سوال من انگلیسی میتونم صحبت کنم ولی مدرک آیلتس ندارم باید حتما مدرکداشت ؟ اگر در مورد مهاجرت میدونی ممنون میشم درخواستمو قبول کنی
nazila_80 عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 308 سلام این راسته که دانشگاه های آلمان برای دانشجویان خارجی رایگانه؟ خوشحالم که وارد مرحله جدیدی از زندگی شدم
nazila_80 عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 308 من فعلا دارم از روی اپ duolingo کم کم آلمانی یاد میگیرم خوشحالم که وارد مرحله جدیدی از زندگی شدم
دلاراممممم۵۷۶۷۸۸ عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 11 باشه عزیزم هرجور خودت صلاح میدونی ولی از من میشنوی بازم تحقیق کن ... از همه مهمتر پذیریشم گرفتی بع ... سلام عزیزم خوبی ؟شما خودخوان میخوندین زبانو ؟و از چه کتاب یا نرم افزارهایی استفاده میکردید میتونیدم به من کمک کنید ممنون میشم