2777
2789
افرین بهشون چیکار میکنن هواتو دارن؟؟

من غریبم بینشون اما دوتا جاری دیگم فامیلن دوتاشون دختر عمه همسرم هستن،هربار ک میرم هیچی برام کم نمیزارن مادرشوهرم طفلی نمیزاره دست ب سیاه و سفید بزنم ب زور پا میشم کمکش میکنم.هیچ مناسبتی رو رد نمیکنه زنگ میزنه تبریک میگه بهم خواهرشوهرم امسال خونه خودش برام تولد گرفت من نمیدونستم هرکدوم ی جور سوپرایزم کردن با کادوهاشون.خیلی دوسشون دارم محبتاشون باعث میشه اصلا حس نکنم ک غریبم بینشون

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وداااا چرا؟؟ کوک رو ۱۰ونیم؟؟؟ منم طبقه پایینه زیاد میومدبالا من یه جوری منظورم رو رسوندم‌که دوس ...

چون میدونه من همون موقع ها بیدار میشم میاد 

حرف شما هم درسته رفت و آمد زیادیش هم خوب نیست منم رفتم باشگاه ثبت نام کردم از امروز میرم از ۹ و نیم تا ۱۱ و نیم تا بیام خونه میشه ۱۲ که میخواد ناهار درست کنه و نماز بخونه نمیاد 

اینقدر اومده بعضی وقت ها یکم دیرتر میاددخترم میگه زنگ بزنم بگم ما بیداریم 😂 میگم نه خودش میاد 

آره خیلیدوسم داشت منم دوسش داشتم خیلی براش دردودل میکردم وخیلی خوب آرومم میکرد

افرین به اینجور آدما من با مادرشوهرم حرف بزنم اگر حالم بد باشه بدترش میکنه از بس نادون و کم سواده و هیچ بویی از انصاف و عدل هم نبرده

هرروز همو میبینیم باهام خوبن با خواهر شوهرامم خوبم فقط خواهر شوهر کوچیکمو رو بدم اوضاعم خراب میشه باهام احساس راحتی میکنه

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...
خیلی سخته اینجوری آدم همش باید آماده باش باشه که. خونه تمیز و مرتب  و....

آره ولی من همیشه سعی میکنم شب تمیز کنم چون صبح که بیدار میشم با دیدن اینکه خونه تمیزه روحیه میگیرم 

ولی من آدمی هستم که خیلی تنهایی رو دوست دارم