2777
2789
عنوان

معجزه زیارت عاشورا❤❤

2330 بازدید | 69 پست

دوست من یه شغل عالی با سمت و حقوق عالی داره میگه هر روز زیارت عاشورامیخونده الان هرچی میخوادو داره

شماهم بگین بقیه امیدوار شن 

واسه شادی روح برادرم 💔صلوات بفرستین لطفا ممنونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چله عاشورا گرفتم‌‌خیلی خیلی خوب بود

ولی هروزم‌زیارت عاشورا میخونم 

زنده‌ام؛ هرچه زدی تیغ به شریان نرسید!یڪ‌جابہ‌کنارِتو،اَرزد‌بہ‌جَهان‌با‌غِیر...🔥-هوشنگ ابتهاج❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹 به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋من همون راحیل ۳۱۳۰ هستم که با کراشمم. نی نی سایت و مورد عنایت قرار دادممم دعا کنید بهم هم برسیمم 😌انسانی خوندم ولی عاشق پزشکیم کنکور ۴۰۲ شرکت میکنم انشاءلله که منم قسمت بشه روپوش سفید و تنم کنم🫂🥼🩺

من به دعای توسل بیشتر اعتقاد دارم...معنیش خیلی خوبه.....زیارت عاشورا همش توش لعنت میکنه بقیه رو  

یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو  
جواب داده دیدم که میگم واقعاوراستی.اره چلشو

صد لعن وسلامم میگفتی ؟

من چله عادیشو گرفتم و امیدوارم حاجت بگیرم

من به دعای توسل بیشتر اعتقاد دارم...معنیش خیلی خوبه.....زیارت عاشورا همش توش لعنت میکنه بقیه رو &nbs ...

بقیه رو !!! اون بقیه که میگین بدترین وظالم ترین انسان ها بودن ودشمن اهل بیت 

کجاش بده

یه سوال

تو زیارت عاشورا لعن زیاده

خب لعنت فرستادن یه کار منفیه

من میخونم عذاب وجدان میگیرم بخاطر لعن هاش

الان تکلیف چیه؟

💙 گروه آبی    وزن ۶۳    وزن فعلی  ۶۱  وزن هدف ۵۵
2810