2777
2789
عنوان

معجزه زیارت عاشورا❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 2330 بازدید | 69 پست
یه سوالتو زیارت عاشورا لعن زیادهخب لعنت فرستادن یه کار منفیهمن میخونم عذاب وجدان میگیرم بخاطر لعن ها ...

عذاب وجدان نگیر عزیزم اتفاقا لعن بر دشمنان امام حسین خیلی ثواب هم داره بعضی هستن که یه دور تسبیح لعن بر دشمنان ائمه میفرستن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته ولی بنظرت کل روز رو تسبیح خدا کنیم بهتره یا بجای انرژی گذاشتن برا تسبیح خدا صبح تا شب دائم بگی ...

روایت داریم میگن وقتی به شیطان بگی لعنت خدا بر شیطان واقعا به شیطان ضربه سختی میخوره همینجور الکی نیست

روایت داریم میگن وقتی به شیطان بگی لعنت خدا بر شیطان واقعا به شیطان ضربه سختی میخوره همینجور الکی نی ...

همه اینا درست

ولی خودم به شخصه لعنت بفرستم به یکی حالم بد میشه حتی اگه کثیف ترین آدم ته جهنم باشه

همه اینا درستولی خودم به شخصه لعنت بفرستم به یکی حالم بد میشه حتی اگه کثیف ترین آدم ته جهنم باشه

(تَولیٰ و تَبریٰ) از فروع دین ما هست 

مثل نماز که واجبه 

دوستی دوستان خدا 

و دشمنی با دشمنان خدا واجبه 

مثل اینکه شما الان بگی نتانیاهو کثیف جانی که نزدیک ۵۰ هزار انسان بی گناه مسلمان کشته 

بگیم حیف نفرینش کنیم !!!!

بعد میدونید خدا هر کس رو با دوستارانش تو قیامت محشور می‌کنه و داخل همون گروه می‌کنه 

بعد آش نخورده دهن سوخته ...

باید اعلام برائت کنیم 

که ما با عمل و کار زشت این موجودات مخالفیم .

حیف اسم انسان و حیوان روی این افراد ...

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
(تَولیٰ و تَبریٰ) از فروع دین ما هست مثل نماز که واجبه دوستی دوستان خدا و دشمنی با دشمنان خدا واجبه ...

اره،،،من نمیگم حیفه لعنت بفرستیم بهشون

میگم خودم حالم بد میشه، زندگی منم یسری آدما خراب کردن آتیش کشیدن به زندگیم ولی نمیتونم نفرین کنم با اینکه از ته دلم ازشون متنفرم....وقتی نفرینشون میکنم که حقشونه حال خودم بدتر میشه 

اره،،،من نمیگم حیفه لعنت بفرستیم بهشونمیگم خودم حالم بد میشه، زندگی منم یسری آدما خراب کردن آتیش کشی ...

اون ادمایی که میگی با قاتلین ائمه یکسان نکنین.

دستؤر دین انزجار به دشمنان خداست .

اما جایی که وحدت مسلمونا خدشه میخوره 

و‌ تفرقه میفته و جدایی 

میگن تو دل تنفر داشته باشید 

به زبون نیارید..

اون ادمایی که میگی با قاتلین ائمه یکسان نکنین.دستؤر دین انزجار به دشمنان خداست .اما جایی که وحدت مسل ...

اره یکی نیستن،،،چون زندگی من واقعی تره و سوختنشو بیشتر حس کردم و قطعا آه و نفرینم عمیق تر و واقعی تره اگه بخام بگم....که نتونستم

اره یکی نیستن،،،چون زندگی من واقعی تره و سوختنشو بیشتر حس کردم و قطعا آه و نفرینم عمیق تر و واقعی تر ...

نه شما چیزی  از عاشورا میدونی نه ما

و نه از وقایعش

و نه ارزش معصوم رو متوجه هستی 

خدا عاقبت همه ما رو ختم بخیر کنه 

روضه مقتل حسین هم نمیتونه حق مطلب ادا کنه ...

میان ماه من تا ...

خدا نگهدار‌

نه شما چیزی از عاشورا میدونی نه ماو نه از وقایعشو نه ارزش معصوم رو متوجه هستی خدا عاقبت همه ما رو خ ...

ارزش معصوم رو میدونم

خودم از ساداتم

ولی چرا دروغ بگم از مرور واقعه عاشورا اونقدری نمیسوزم که بخام با گریه و غصه این و اون لعنت بفرستم