2777
2789
@mar_mar11010    

سلام عزیزززم .😍😍 

خوبی ؟؟ دخمل پسل خوشگلت خوبن ؟؟؟ 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم چطوری خوبی . فدان شم ما خوبیم

چه هبرا ؟ چه می کنی ؟ دلم براتون تنگ شد

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
چه هبرا ؟ چه می کنی ؟ دلم براتون تنگ شد

سلامتی عزیزم . منم دلم برات تنگ شده بود . 

دیگه کم کم میخوام کارینم از شیر بگیرمش 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
سلامتی عزیزم . منم دلم برات تنگ شده بود .  دیگه کم کم میخوام کارینم از شیر بگیرمش

عزیزم . چه زود گذشتا . انگار همی دیروز بود به دنیا اومداااا

مرمر از نینی جدید خبری نیست؟😆

وااای ..نههههه 😥😥

امیرعلی از شیطونی پوستمو کنده . همش در حال غر زدن و حرص خوردنم . یکی دیگه ؟؟ 😳😣

شوهرمم همش میگه دیر شد دیر شد . میگم ولم کن بابا . هنوز یه نفس راحت نکشیدم 

اره واقعا . الان یه بلبلی شده بیا و ببین

عزیز دلم 😍😂

ه

با هم دعواشون که میشع یه دور کیان میاد میگه مامان دعواش کن . یه بارم کارین میاد میگه مامان کیانو دعوا کن😩😩

😅😅😅

گلبرگ بخدا همون خودت بهترین کارو کردی دوتارو پشت هم آوردی . راحت کردی خودتو . من که اصن فوبیای بارداری و زایمان و یه بچه دیگه رو گرفتم 😓😒

وااای ..نههههه 😥😥 امیرعلی از شیطونی پوستمو کنده . همش در حال غر زدن و حرص خوردنم . یکی دیگه ؟؟ 😳 ...

آخی عزیزم..راست میگی .

واسه من که دومی خیلی شیطوتتره

ه با هم دعواشون که میشع یه دور کیان میاد میگه مامان دعواش کن . یه بارم کارین میاد میگه مامان کیانو ...

وای خیلی خوبه دو تا بخدا . همش میگم کاش امیرعلی هم دو قلو بود . دیگه با هم بودن . ایقدم به من نمیچسبید ،