دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
گلبرگ جونم عزیزم این چه حرفیه ماها همه تو رو میشناسیم و میدونیم از نارااحتی زیادت بوده عنوان این ات ...
میرن شهرستان و میان بعدش بچش اسهال و استفراق میشه . فکر میکنن ویروس گرفته . میبرن بیمارستان و بستری میشه و هر چی عکس و آزماش میگیرن نمیفهمن چیه . و بعد یه هفته دیگه میره تو کما 😭
سلام خانوما خوبین بعد از مدتها اومدم نی نی سایت و گفتم اینجا رو چک کنم ببینم هنوز فعالین؟ ماشالله فعالیت دارین چه خبر بچه هاتون خوبن؟ بچه های من ک حسابی فضول شدن اینقدر خسته میشم ولی با هم همبازی شدن
به به سلام۰ محیا خانوم . چطوری بابا کجاییییی چندبار یادت کردم . الان دخترت چندوقتشه؟ رابطشون با هم ...
سلام عزیزم ممنون لطف داری دخترم الان یکسال و ۴ ماهشه پسرمم ۲ سال و ۹ ماهشه با هم بازی میکنن بعضی اوقات دعوا میکنن دنبال بازی زیاد میکنن ولی همش باید نگران باشم ک الان سرشون میخوره ب دیوار۰ ولی انرژیمو میگیرن سارا رو یکماهی میشه از شیر گرفتم دیگه توان شیر دادن نداشتم سامیارم از بعد از عید دارم از پوشک میگیرم فعلا فقط جیششو میگه۰ بچه های شما چطورن دخترت و پسرت خوبن اونا چطوره روابطشون با هم خودت چکار میکنی با بچه داری
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏
تولد كيان با ٢٠ روز تاخير مباررررررككككك🌸🌸🌸❤️❤️❤️❤️
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏
خوبن فدات شم . دست همو میگیرن میرن با هم بازی میکنن . دعوا میکننن... کلا باهمن دیگه...
اي جااانم
خيليـ خوبه ديگه
راحت شدي ديگه دوتا داري
طفلك من اينقد تنهاس
مررررسی عزیزم . تولد صدرا هم اگه اشتباه نکنم با ۳ روز تاخیر مبارک🌹
فداي تووووو
ممنونمممم