2777
2789

سلام گلبرگ جونم و دوستان خوبین

منم ازین ببعد میام اینجا.دلم واستون تنگ شده بود

فقط بگین بیشتر جهه ساعتایی هستین منم همون موقه بیام

خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلبرگ جونم و دوستان خوبین منم ازین ببعد میام اینجا.دلم واستون تنگ شده بود فقط بگین بیشتر جهه ...

سلام عزیزم . خوبی 

ساعت خاصی نداره . من هروقت بتونم میام یه دوری میزنم .

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

بچه ها دلم میترکه

دوست کیان رفته تو کما . 

دور از جون بچه های ما همسن اینا بود . تو رو خدا هرجوری میتونید واسش دعا کنید  شفا بگیره. 

مامان باباش مثل ابر بهار گریه میکنن و زجه میزنن

سلام گلبرگ جونم

خوبي عزيزدلم؟

واي خدا قلبم درد گرفت 😭😭

چرا اينجور شده بچه؟؟😭

خدا خودش رحم كنه به پدرو مادرش و اين كوچولو رو شفا بده🙏

براش ٣٠٠ تا صلوات ميفرستم نذر خانم فاطمه ي زهرا(س) إنشاءالله شفا بگيره 

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
راستی پروژه از پوشک گرفتن کیان با موفقیت تموم شد. منظورم مرحله شبانشه    

عزيزممممم مبارك مباااارك👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

واسه صدرا هم الحمدلله به خيرو خوشي تموم شد ✌️✌️✌️

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

سلام گلبرگ جوونم خیلی واسه دوست کیان ناراحت شدم واسش دعا میکنم ایشالله زود زود خوب بشه.آفرین بهت که پوشک گرفتن کیان رو تکمیل کردی من تازه از فردا میخوام واسه ثمین جدی بشم واسه ازپوشک گرفتنش

راستی پس ااسم من کوو؟!!!!!!!

خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
سلام گلبرگ جوونم خیلی واسه دوست کیان ناراحت شدم واسش دعا میکنم ایشالله زود زود خوب بشه.آفرین بهت که ...

عزیزم تو رو لایک کردم گفتم اعلانتو میبینی میای .

اسمش محمده . مرسی عزیزم واسش دعا کن .

سلام بچه ها  .. 

ای وای چقد ناراحت شدم واسه دوست کیان . ان شاالله که خدا به خاطر دل مادرش رحمش بیاد و سریع از کما بیاد بیرون و حالش خوب شه  .. 😞

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
سلام گلبرگ جونم خوبي عزيزدلم؟ واي خدا قلبم درد گرفت 😭😭 چرا اينجور شده بچه؟؟😭 خدا خودش رحم كنه ...

مرسی زهرا جونم لطف میکنی 

زهرا بخدا دارم میمیرم از غم . همسایه بالاییمون بود . هروز میومد پایین با بچه هام بازی میکردن .

از ذهنم بیرون نمیره اصلا . زنگ زدم به مامانش میگفت اگه واسش اتفاقی بیفته من چطوری پامو بذارم تو اون خونه که اسباب بازیاش کف خونه ریخته😢

دوستای عزیزم ببخشید هدفم ناراحت کردن شماها نبود . 

واسش تاپیک جدا هم زدم . فقط خواستم آدمای بیشتری واسش دعا کنن . شاید نفس یکی از شماها حق بود 😢