2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلامیتونین با این موضوع کنار بیاین  که کسی که اومده خواستگاری خواهرتون و جواب نه شنیده از طرف ...

بله اگه دوستش داشتم صد در صد

آقا خواستگاری کرده، شوهرش که نبوده

من برادرشوهرم خواستگارم بوده، اما من عاشق شوهرم بودم

الان اصلا برام مهم نیست و یادم نمیاد

2805
اگه بگه پیشنهاد خانواده بوده و به خاطر ایتکه دختر خوبی بودی قبول کردم چی

نه چون خانوادش خواهرمو میخواستنو دلشون با من نبوده یه عمر ممکنه سرکوب بزنن ک ما خواهرتو میخواستیم نه تو رو 

تو فامیلامون هس ک میگم

کیان فقط اسم پسرونه نیس، اسم دخترونه هم هس😤واسه حاجتم صلوات بفرس💙💙💙💙
خب خواهرم بزرگتر و البته خیلی از من خوشگلتره

به نظر من این ازدواج اشتباهه به چند دلیل اینکه ممکنه تو رو مدام مقایسه کنه با خواهرت... اینکه فقط گفته خانوادم پیشنهاد دادن و چون دیدم دختر خوبی هستی قبول کردم کلا این اقا اینقدر سریع نظرش عوض میشه که هر کی شد شد الان سن ازدواجش نیست .... من فکر میکنم سنت کمه و بدوون هنووز خیلی فرصت داری اجازه بده کسی که واقعا میخادت کنارت باشه ادم صرف دوست داشتن نمیتونه برای یه عمرش تصمیم بگیره... ولی اگه خیلی مشتاقی بازم از یه مشاور کمک بگیر اونا از این چیزا زیاد دیدن و خیلی میتونن کمکت کنن...  

یعنی چی؟به طمع؟ خب من چون دوسش دارم

ن بابا اگ می دونی واقعا پسر خوبیه و ارزششو داره باهاش ازدواج کن از این حاشیه ها دور باش ینی چی خب خاستگار خاهرت بوده الان ک نیست . یکی از آشناهای ما هم دختره دبیره با کسی ازدواج کرد ک خاستگار اون یکی خاهرش بود 

ن بابا اگ می دونی واقعا پسر خوبیه و ارزششو داره باهاش ازدواج کن از این حاشیه ها دور باش ینی چی خب خا ...

راستس مدام حسی بدی میگیرم و همش خودمو با خواهرم

مقایسه میکنم و اعصابم میریزه بهم

یعنی چی؟به طمع؟ خب من چون دوسش دارم

یعنی بخاطر اینکه خواهرت رو میخواد با شما ازدواج میکنه

شما بعدا میتونی مطمئن باشی این اقا به خواهرت چشم نداشته باشه 

یا بلعکس 

امکان داره رابطه خواهریتون بهم بخوره

یا فردا اقا بگه من از اول بزرگه رو میخواستم تو رو نمیخواستم

فردا خواهرت با خیال راحت میتونه بیاد خونتون 

همه شون احتماله

2809