اگه خواستگاری رسمی از خواهرتون کرده و دوست نبودن وحسی بینشون نبوده و خواهرتون و خونوادتون این مسئله رو قبول میکنن و مشکلی ندارن اره البته به شرطی ک واقعا پسر خوبی باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
{یک عدد ارمی هستم:ارتشبی تی اسانجا و اینجا و همجا} بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
خواستگار دختر خالم بود بعد خواهر دختر خالم عاشقش شد اومد خواستگاری اینیکی خواهر خانواده.بعد چندسال زندگی فهمیدن مَرده با اون خواهره که اول رفته خواستگاریش رابطه دارن حتی رابطه نامشروع
دامادمون برای خواهرم خواستگاری کرد ردش کردیم چندسال بعدش برای یه خواهر دیگم خواستگاری کرد قبول کردیم ...
پ اولش مشکلش چی بود ردش کردین😂😂😂😐
{یک عدد ارمی هستم:ارتشبی تی اسانجا و اینجا و همجا} بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
من شنیدم دوماده ابجی رو طلاق داده با اون یکی خواهر ازدواج کرده 😂بخداااااا یعنی ابجی کوچیکه مخ دوماده رو زده بود و جالب اینکه خونواده ها خیلی راحت قبول کردن