2777
2789
عنوان

الان میشه دلمه درست کرد یا نه؟

64 بازدید | 10 پست

دیر شده یا فرقی نداره تابحال درست نکردم شما با چی درست میکنید ک خوشمزه میشه

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
دوست داری درست کن یکم دیر ناهار بخورید لپه رو بزار زود بپزه اول من با برگ مو درست میکنم

بخاطر ناهار نمیگم کلا با برگ انگور منظورم اینه زبر نشده برگها

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
اها نه بجوشون برگهارو خب

شما بجز لپه چی دیگه میریزید؟ 

الان خوبه فصلشه 

موادش برنج و لپه و زرشک و کشمش و پیاز تفت داده شده میزاریم که لپه وبرنجم میپزیم مواد ومخلوط میکنم توی موادش رب انار میریزیم 

واسه چاشنیش هم تمر هندی و شیره خرما در حد دوسه قاشق واسه اینکه ملس شه تو اب میریزیم

2804
برگ هارو هم حتما تو اب جوش باید بذاری بعصی سبز میذارن بدمزه میشه

آره مادر شوهرم درست کرده بود خوب شده بودن

شما بجز لپه چی دیگه میریزید؟ 

برنج.سبزی.چرخکرده.ادویه جات.دوقاشق ماست.ی قاشق رب 

همین برای تزعین هم زرشک

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
برنج.سبزی.چرخکرده.ادویه جات.دوقاشق ماست.ی قاشق رب  همین برای تزعین هم زرشک

ممنون