2777
2789

من از موضوعات روز یکیشو که باز میکنم بقیه حذف میشن یا میرن نمیدونم کجا ؟چطور پیداشون کنم .همیشه میمونم یکی رو بخونم اونای دیگه رو نمیبینم   دوسِ تان کمک

بخاطر اینکه نینی سایت خیلی عضو زیاد داره، در حدی که در دقیقه چند تا تاپیک جدید به سایت اضافه میشه. میتونی در قسمت جدیدترین تاپیک‌های دو روز گذشته، روی گزینه بیشتر ببینید کلیک کنی. اونجا لیست تاپیک‌ها برات میاد.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اولین باره این گزینه رو دیدم .چه عجیب ممنونم

خواهر جان همیشه تاپیکی که می خونی عنوانش رو یادت باشه،قسمت تبادل نظر دقیق سرچ کنید،پیدا می کنید،اگر هم توی تاپیکی نظر دادید بزنید روی پروفایلتون>نی نی سایت من>تاپیک هایی که شرکت کرده ام اونطوری می تونید تاپیکی که نظر دادید رو راحت ببینید❤🌹

لطفا امضای من کامل مطالعه بفرمایید. من تو شرایط بحرانی هستم و خیلی دارم درد می کشم؛تو رو به جان عزیزتون اذیتم نکنید؛سر به سرم نذارید؛بحث نکنید؛میام اینجا خوش بگذرونم؛مشکلاتم یادم بره؛اینجا رو هم ازم نگیرید؛حق می دم بهتون اگر دوستم نداشته باشید؛ولی خواهش می کنم اگر نظرم یا تاپیکم دوست نداشتید نیاید باهام بحث و دعوا و مخالفت کنید یا متلک بندازید؛ممنونم. خدایا قربونت برم با رحمت بی کرانت دریابم.♥️پ.ن:عکس پروفایلم عکس خودم نیست؛عکسی هست که دوست داشتم.شما هم دوست داشتید دانلود کنید،حتی اگه دوست داشتید برای پروفایل صفحه خودتون انتخابش کنید،من راضیم.بیاید بین اين روزهای پر غصه پناه و آرامش هم باشیم. پ‌.ن آخر:کاربر قدیمی که قاصدک صورتی اسمش بود و چند سال پیش تعلیق شد من نیستم،و فقط اسم مستعار من با این خواهر گلم مشابه هست،گفتم که در جریان باشید،مخلص همه دوستان گل.