پریا_در_سایت_عجایب مدیر عضویت: 1401/01/17 تعداد پست: 1418 عنوان بخوام یه ارایشگر حرفه ای بشم باید از کجا شروع کنم و چیکار کنم؟؟💄👠 | مشاهده متن کامل بحث + 9711 بازدید | 43 پست دوس دارم یه سالن بزرگ و معروف و درجه یک داشته باشم😍👰 یٰاࢪادَّمٰاقَـدْفـاٰتَ | اے بازگرداننـدهاز دست رفتـہ ها...❤🩹برای قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستین لطفا😞❤️ 1401/02/29 | 17:43 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریا_در_سایت_عجایب مدیر استارتر عضویت: 1401/01/17 تعداد پست: 1418 اموزش اوليه رو كه ديدي هي بايد بري دبي و تركيه مدارك بروز بگيري بذاري تو صفحت و يه جاي خوب يه سالن ب ... 👍❤️ یٰاࢪادَّمٰاقَـدْفـاٰتَ | اے بازگرداننـدهاز دست رفتـہ ها...❤🩹برای قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستین لطفا😞❤️
girizli عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 7547 منم دوستدارم طلا فروشی بزنم باید اول آموزش ببینی دیگه بعدش سرمایه اجاره سالن با وسایلاش اوووه اونكه خيلي سرمايه ميخواد
پریا_در_سایت_عجایب مدیر استارتر عضویت: 1401/01/17 تعداد پست: 1418 ارزوی منم بود...ایشالا بش برسی و موفق باشی💚 کار خاصی نیاز نیس...اول از همه برو دوره عمومی ببین ... مرسی عزیزم😍❤️ یٰاࢪادَّمٰاقَـدْفـاٰتَ | اے بازگرداننـدهاز دست رفتـہ ها...❤🩹برای قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستین لطفا😞❤️
دوازدهمین_باران عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 3462 اول برو آرایشگاه های بزرگ کار کن تا حرفه ای بشی و پول جمع کن خودت یه آرایشگاه بزرگ بزن .
پریا_در_سایت_عجایب مدیر استارتر عضویت: 1401/01/17 تعداد پست: 1418 موفق باشی درست نمیدونم اما خیلیا از صفر شروع کردن موفق شدن توهم راهشو پیدا کن برو دنبالش اگ علاقه د ... مرسی😍❤️ یٰاࢪادَّمٰاقَـدْفـاٰتَ | اے بازگرداننـدهاز دست رفتـہ ها...❤🩹برای قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستین لطفا😞❤️
پریا_در_سایت_عجایب مدیر استارتر عضویت: 1401/01/17 تعداد پست: 1418 اول برو آرایشگاه های بزرگ کار کن تا حرفه ای بشی و پول جمع کن خودت یه آرایشگاه بزرگ بزن 👍😍❤️ یٰاࢪادَّمٰاقَـدْفـاٰتَ | اے بازگرداننـدهاز دست رفتـہ ها...❤🩹برای قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستین لطفا😞❤️
girizli عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 7547 من خيلي دلم ميخواد كافي شاپ بزنم اما شوهرم هميشه با من مخالفه اكثرا زناي كه پيشرفت ميكنن ديدم سوهراشون خيلي همراهشون هستن
دریل_دیکسون عضویت: 1401/02/14 تعداد پست: 369 منم دوس دارن ولی حوصلخ ندارم از سال ۹۷ عضوم .کاربر خانمم ب اسم کاربریم و عکس گیر ندید کاراکتر مورد علاقمه تو سریال دوست داشتنیم😎 ...
پریا_در_سایت_عجایب مدیر استارتر عضویت: 1401/01/17 تعداد پست: 1418 خیلی بیشتر از اون چیزی ک فکر کنی سخته.اگ بهش علاقه داری و مطمعنی وسط راه زده نمیشی شروع کن واقعا؟😢 یٰاࢪادَّمٰاقَـدْفـاٰتَ | اے بازگرداننـدهاز دست رفتـہ ها...❤🩹برای قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستین لطفا😞❤️
mehrabonbano عضویت: 1401/02/02 تعداد پست: 212 اوووه اونكه خيلي سرمايه ميخواد 😂😂😂 خیلی از الان رفتم طراحی شو یاد گرفتم درکنار شغل خودم ببینم چی پیش میاد حالا 😂😂 شاید گنج پیدا کردم
لاله۹۷ عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 5187 ن باباهزار تومنم ندارم ولی بعدا میرم سر کار خودم من اینکارو کردم از صفر شروع کردم اموزش دیدم مدرک گرفتم وسایلمو خریدم خیلی خیلی هزینه کردم الانم فقط مونده اجاره کردن سالن
پریا_در_سایت_عجایب مدیر استارتر عضویت: 1401/01/17 تعداد پست: 1418 من خيلي دلم ميخواد كافي شاپ بزنم اما شوهرم هميشه با من مخالفه اكثرا زناي كه پيشرفت ميكنن ديدم سوهراش ... اره کافی شاپم خیلی خوبه😍 یٰاࢪادَّمٰاقَـدْفـاٰتَ | اے بازگرداننـدهاز دست رفتـہ ها...❤🩹برای قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستین لطفا😞❤️
پریا_در_سایت_عجایب مدیر استارتر عضویت: 1401/01/17 تعداد پست: 1418 من اینکارو کردم از صفر شروع کردم اموزش دیدم مدرک گرفتم وسایلمو خریدم خیلی خیلی هزینه کردم الانم فقط ... واقعا؟؟؟؟؟ایواللدمت گرم😍❤️ یٰاࢪادَّمٰاقَـدْفـاٰتَ | اے بازگرداننـدهاز دست رفتـہ ها...❤🩹برای قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستین لطفا😞❤️
فرشته_ناز_کوچولو_ عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 545 واقعا؟😢 بله.البته من نداشتم زیاد هزینه کنم و سالن خودم داشته باشم الان بعد از ۳سال بفکر تغییر شغلم چون علاقه نداشتم ازاول .