2777
2789
عنوان

کسی راجع به اسپرم مرده اطلاعاتی داره تجربه ای چیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 34 پست

ببخشید عزیزم

منم یه سوال داشتم اگه میدونی جوابم رو بده

شوهر من اصلا نعوظ نداره ماهی یه بار میتونه 

اونو میذارم موقع تخمک گذاری ولی اثری نداره

یعنی اسپرم هاش که تخلیه نمیشن ممکنه مرده باشن؟

آزمایش براش نوشتن ولی نمیتونه انجام بده که ببینیم چطوریه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید عزیزممنم یه سوال داشتم اگه میدونی جوابم رو بده شوهر من اصلا نعوظ نداره ماهی یه بار میتونه اون ...

سلام ببخشید دیر جواب دادم تعلیق بودم، اسپرم باید هر 3 تا 7 روز یکبار تخلیه بشه بیشتر و کمتر از این مقدار اسپرم خوبی نیست حتی واسه ازمایش هم باید 3 تا 7 روز نهایتا از اخرین تخلیه منی گذشته باشه که نمونه منی سالم باشه،،، اینکه میگی ماهی یکبار خب قطعا اسپرم خوبی هم نداره دنبال درمانش باشید تا حل بشه وگرنه از راه ای وی اف و..  و نمونه گیری مستقیم از بیضه برای بارداری اقداموکنید

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
مممنون از راهنمائیتون

خواهش موفق باشید

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......