میشه لطفا اگه چیزی میدونید بگید حالم خیلی بده هیچ دارویی جواب نمیده همش بدتر میشه اخرین بار واسه ای وی اف 95درصد اسپرم مرده بود که.نتیجه شد چندتا جنین ضعیف که انتقال ندادم،اگه.کسی تجربه ای اطلاعاتی چیزی داره لطفا کمک کنه ممنون میشم
دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ببخشید عزیزممنم یه سوال داشتم اگه میدونی جوابم رو بده شوهر من اصلا نعوظ نداره ماهی یه بار میتونه اون ...
سلام ببخشید دیر جواب دادم تعلیق بودم، اسپرم باید هر 3 تا 7 روز یکبار تخلیه بشه بیشتر و کمتر از این مقدار اسپرم خوبی نیست حتی واسه ازمایش هم باید 3 تا 7 روز نهایتا از اخرین تخلیه منی گذشته باشه که نمونه منی سالم باشه،،، اینکه میگی ماهی یکبار خب قطعا اسپرم خوبی هم نداره دنبال درمانش باشید تا حل بشه وگرنه از راه ای وی اف و.. و نمونه گیری مستقیم از بیضه برای بارداری اقداموکنید
دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......