2777
2789
عنوان

مادرم خیلی بی انصافه و بین بچه هایش فرق میزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 8631 بازدید | 170 پست
همون بخشی از حقوقتون بخاطر رضای خدا بده بهش ولی مثل من رفت و آمد نکن هر سری یه بهانه بگیر  بذار ...

منم با شوهرم و بچه هام بد میشدم وغذا نمی‌خوردم وشبها خواب خوبی نداشتم بخاطر رفتار گفتار بد وبی انصافی وبی احترامی مادرم وبقیشون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم با شوهرم و بچه هام بد میشدم وغذا نمی‌خوردم وشبها خواب خوبی نداشتم بخاطر رفتار گفتار بد وبی انصاف ...

منم 😔 ولی ب شوهرم میگفتم دلم برای بابام تنگ شده چون دوساله پدرم فوت شده از وقتی پدرم رفت مامانم ذاتشو نشونم داد .....اصلا ب بچه هام نگاه نمیکنه موقع زایمان هیچی بهم کادو نداد گفتم اشکال ندارع پیش خالیه ولی ب زنداداشم یه تکه طلای سنگین داد

من بدبخت زایمان کردم بااینکه فاصله خونمون بیست دقیقه راه بود نیومد و من با بخیه سزارین و یه پسر شش س ...

منم وقتی زایمان کردم هیییچ کدوم نیومدن بهم کمک کننن هیچ کدوم حال منو نپرسیدم من ۲۰ روز تو خونه عین جنازه افتاده بودم نه مادرم نه هیچ کس دیگه از خانوادم حتی حالمم نمی‌پرسید و دخترم دی ماه وسط امتحانات کمکم می‌کرد و بخاطر خانوادم پیش شوهرم بد شدم شوهرم هی میگه به تو اهمیت نمیدن و ارزش قائل نیستن برات و هی میزنه تو سرم اینو.

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤
منم وقتی زایمان کردم هیییچ کدوم نیومدن بهم کمک کننن هیچ کدوم حال منو نپرسیدم من ۲۰ روز تو خونه عین ج ...

بمنم همینو میگه ....فکر کن موقع زایمان چقدر خواب میچسپه من همش بیدار چون بچه کوچیکم میترسیدم بلایی سر نوزادان بیاره شبا و روزا از بخیه درد گریه میکردم کسی نبود یه استکان چای دستم بده 

[QUOTE=237113119]مادر منم اینطوریه  بین نوه هاش فرق نیزاره به شدتتتتتت. بچه هام رو از خودش زده ...

منم بخدا دیگه چیکار کنم با هر حیله و دروغی به بچه هام میگم که عزیز خیلی شما رو دوست مهربونه میگن نه خودش گفت از ما بدش میاد به شوهرم میگم مامانم اونطوری نیست خیلی خوبه میگه اونا تو رو خر فرض کردن ولی تو دیگه ما رو خر فرض نکن 

چقدر باید از خانواده بکشم؟؟ منکه اومدم بیرون از اون خونه دیگه چقدرر تحمل؟؟ 

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤

فدای دل همتون بشم گل‌های مهربان، می‌خوام بهتون بگم من سالیان زیادی از مجردی تا حالا که هفت ساله ازدواج کردم و بچه هم دارم بازم مادرم زجرم داده ومیده اومدم ببینم تو نی نی سایت کسی مثل من هست یانه و حالا که دیدم خیلیا مشکل منو دارن الان دیگه برام مهم نیست نه حرفا و تحقیرا و نه رفتاراشون فقط ازین به بعد بفکر شوهروبچه هام باشم ولذت ببرم وخوش باشم و کم سربزنم ولی از دور درحد توان بخاطر خدا نیکی کنم بهشون ولی بخاطر اونا که چی گفتن یا چی کردن خودمو وخانوادمو اذیت کنم واعصابمو آروم نگهدارم دیگه اصلا اصلا مهم نیست برام فقط می‌خوام بهترین لذت وارامشو با بچه هام داشته باشم

آدمای زیادی مثل ما آسیب دیدن ازمادر ولی از این به بعد برامون مهم نباشه گریه نکنیم خودمون بیمار واذیت نکنیم برنامه بچینیم برا آینده بچه ها و پیشرفت ولذت اززندگی، حالا مادر ما اینطوریه چیکار میشه کرد

من بدبخت زایمان کردم بااینکه فاصله خونمون بیست دقیقه راه بود نیومد و من با بخیه سزارین و یه پسر شش س ...

خوبش شد دلم خنک شد، والا عروستون خوششانسه، همیشه مادرعروس می‌ره پیشش نه مادرشوهر

آخه وقتی سر زندگیشم بود باز همینجوری بود به نحوی که همسرش نتونست تحمل کنه گفت باید با مادرت قطع رابط ...

مادر منم بخاطر اینکه رو خواهرم تعصب داشت و بین دعواشون دخالت میکرد و همیشه حقوق به خواهرم میداد و حمایتش میکرد وازش ایراد نمی‌گرفت درصورتی که اونم مقصر بود باعث طلاق خواهرم شد ولی همیشه بخاطر خواهرم بتمن دعوا میکرد با اینکه خودش مقصر بود و حتی شوهرم منو بزنه بازم طرف منو نمیگیره وازمن فقط ایراد میگیره حتی از بچگی هم طرف خواهرم بود با اینکه می‌دونه من از خواهرم مهربان‌تر وساکتر و دلسوزتر وحتی زندگی کن ترم