2777
2789
عنوان

مادرم خیلی بی انصافه و بین بچه هایش فرق میزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 8633 بازدید | 170 پست
عزیزم تابحال دلیلشو نپرسیدی؟

نه  من بچه  بودم  این حرفا   حالیم نبود     بزرگم شدم اینقدری بین مون  فاصله افتاد  هست....هیچ وقت هیچ حرفی نمیزنم  همیشه ساکتم     .....

.....دو فرزند ۴ساله    ۸ماهه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم شاید چون جدا شده دلش براش میسوزه

آخه وقتی سر زندگیشم بود باز همینجوری بود به نحوی که همسرش نتونست تحمل کنه گفت باید با مادرت قطع رابطه کنی یه مدت و همین باعث شد طلاق بگیرن

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
متاسفم گلم واقعا وقتی خانواده آیی برای بچه ش ارزش قاعل نباشه حتی خدا هم اون بچه رو نمیخاد من مادرم ت ...

احتمالا همین باشه ولی آخه مگه چیکار کرده که به گتد کشیده بچگیشو؟

لطفا از پیج کاریم حمایت کنیدیه آنلاین شاپ با لباسای زنانه ی شیک و پیک مخصوص خانمای خاص پوش و خاص پسند😍mezone__pinarممنون میشم با فالو و لایک و کامنت این خواهرتون رو حمایت کنید،نیاز مند یاری تکککک ب تککککتون هستم الهی که خدا به کسب و کار و زندگی همتون رونق و برکت بده🤲🤲🤲🤲

مادر شوهر منم همینه 

دقییییقا عین خواهر شما که مادرتون باعث طلاقش شد باعث طلاق خواهر شوهرمم مادرش شد و جونشون برای هم درمیره ..طوری ک بقیه دخترا و پسرا رو نمی‌بینه 

حتی اونقدر دخالت می‌کنه این خواهر شوهرم توی مسایل بقیه که مادرشوهرم بهش افتخار می‌کنه ک افسار زندگی دست اینه 

طوری ک چند شب پیش خونشون بودیم بحث سر زمان عروسی جاریم شد همه ب توافق رسیدن تیر ماه باشه و کاملا رسمی اعلام کردن ب خانواده جاریم و بقیه ...همین خواهر شوهرم از راه رسید گف الا بلا باید برج ۷ باشه (چون خودش سفر غیر ضروری داره با دوستاش برج ۴) مادر شوهرم گف درسته برج ۷ بگیرین باید ..جنگ شد تو خونه جاریم قهر کرد صداشون رف بالا برادر شوهرم گف ب کسی ربطی نداره من برج ۴ میگیرم ،مادر شوهرم خودشوزد ب غش که حرف دخترش بشه همه ترسیدن قبول کردن بزور ولی جاریم دلم سوخت براش خیلی 

خیر

خدابیامرزتشون عزیزم

لطفا از پیج کاریم حمایت کنیدیه آنلاین شاپ با لباسای زنانه ی شیک و پیک مخصوص خانمای خاص پوش و خاص پسند😍mezone__pinarممنون میشم با فالو و لایک و کامنت این خواهرتون رو حمایت کنید،نیاز مند یاری تکککک ب تککککتون هستم الهی که خدا به کسب و کار و زندگی همتون رونق و برکت بده🤲🤲🤲🤲
بیچاره من   ........

عزیزم انقدر فکر نکن سعی کن خودتو درگیر چیزای دیگه کنی تا کمترفکر‌کنی 

نه  من بچه  بودم  این حرفا   حالیم نبود     بزرگم شدم اینقدر ...

آخه چرا‌نمیپرسی؟نذار تو دلت بمونه

یه بار که دیدیش ازش بپرس حتتتتما دردو دل کن و بپرس ازش

آخه وقتی سر زندگیشم بود باز همینجوری بود به نحوی که همسرش نتونست تحمل کنه گفت باید با مادرت قطع رابط ...

اینجوری بیشتر داره بهش ظلم میکنه و به زندگیش لطمه میزنه

خیلی کتکش میزد خیلی اذیتش میکرد خواهرم بیش فعال بود و مادرم عصبی 

پس قطططعا حس عذاب وجدان داره

اما خب نباید هی به رو بیاره 

آخه چرا‌نمیپرسی؟نذار تو دلت بمونه یه بار که دیدیش ازش بپرس حتتتتما دردو دل کن و بپرس ازش

نه....دیگه گذشت

کودکی جوانی‌..نوجوانی  من گذشت ....موقع  نیاز نوازش داشتم...موقع ازدواجم...موقع مشکلات با همسرم....موقع بارداری....موقع...زایمان.......اینارو  تنها  گذروندم....برای  بقیه  عمر  محبتو  گدایی  نمیکنم..........دیگه تموم شد این همه سال سختی نکشیدم الان  خودمو  اینجوری ضعیف  نشون بدم

.....دو فرزند ۴ساله    ۸ماهه
از لحاظ قیافه در یک سطحیم ولی اونو شاخ کرده از قدش از همه چیش مدام تعریف میکنه یه نفر بی دلیل نگاه ک ...

ی چیزی بگم عزیز ، آدم ها توی این سن غیر قابل تغییر هستن. و شاید به مرور بدتر هم بشن. مادر من از وقتی یادم میاد لجباز بود (البته خودش اعتقاد نداشت ). الان واقعا این لحبازیش بیشتر شده. 

شما که متاهل هستی ، سعی کن رفت و امدت رو کم کنی  چون ممکنه روی رفتار همسرت هم تاثیر بزاره. 

هر موقع در مناطق جنگی راه رو گم کردید نگاه کنید آتش دشمن کدام سمت را میکوبد همان جبهه خودی است. شهید همت              🔵باید چند بار وصیت حاج قاسم را خواند.....جمهوری اسلامی، مرکز اسلام و تشیّع است. امروز قرارگاه حسین‌بن علی، ایران است. بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرم‌ها می‌مانند. ا گر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمی‌ماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمّدی(ص)
ی چیزی بگم عزیز ، آدم ها توی این سن غیر قابل تغییر هستن. و شاید به مرور بدتر هم بشن. مادر من از وقتی ...

آره ولله روز به روز بدتر میشه وحشتناکم لجبازه اصلا حرف تو گوشش نمیره و مقاومت میکنه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد