من خودم کارمندم 28 سالمه نه ساله رفتم سرکار و این نه سال هر ماه بخشی از حقوقمو دادم به مادرم همیشه برای خانواده م مثل نوکر بودم خیلی احترامشونو نگه میدارم یه خواهر دارم شش سال از من کوچیکتره اصلا مثل پسرا رفتار میکنه همش بخورو بخابه شبا تا صبح بیداره صبا تا شب خابه شده نصف شب دلش کباب خواسته مادرم یواشکی رفته براش خریده من خیلی مستقلم و اصلا برای خانواده م دردسری ندارم اما کافیه با این خاهر 22 سالم سر یه موضوع کوچیک که حتی حق با من باشه یه بحث کوچولو بکنیم مادرم حتی جلو شوهرم منو میشوره و اصلا برام ارزش قائل نیست هیچوقت نمیبخشمش
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خدا نگذره از خاله ها دایی هام......تمام نوجوانی جوانی من با حرفای ...
متاسفم گلم واقعا وقتی خانواده آیی برای بچه ش ارزش قاعل نباشه حتی خدا هم اون بچه رو نمیخاد من مادرم تا این خاهرم بچه بود مثل صدام هرچی جنایت بود سر تک تک بچه هاش و بیشتر این خاهرم در میآورد الان برای اون خوب شده گاهیم میگم شاید عذاب وجدان داره چون بچگیشو به گند کشید اینقدر شکنجه ش داد
متاسفم گلم واقعا وقتی خانواده آیی برای بچه ش ارزش قاعل نباشه حتی خدا هم اون بچه رو نمیخاد من مادرم ت ...
بازم خوبه خاهرت فقط بچه گیش درد کشیده بی محبتی دیده....دلیل قانع کننده ای هست تغریبا واس دوست داشتن بیش از حد الان مادرتون..........من از موقع چشم باز کردم همین بود بخدا همین بود
بازم خوبه خاهرت فقط بچه گیش درد کشیده بی محبتی دیده. ...
چقدر غم انگیزه خدایا امثال منو شما و حتی خاهرم
من چون از بچگی خواهرم خبر دارم ناراحت نیستم مادرم بهش محبت بکنه فقط میگم ماهم آدمیم فرق نزار بزار هرچی هست توی دل خودت باشه اینقدر بروز نده و باعث اختلاف نشو
عزیزم، من همیشه حسرت میخورم میگم ای کاش خواهر داشتم....خیلی تنهام
خواهر داشتن خوبه ولی به شرطی که خانواده ها آشوب و فتنه نکنن من تا خاهرم کوچیک بود مادرم هزارتا بلا سرش آورد الان با محبت الکی وابستش کرده و حتی نذاشت با یه بچه سر خونه زندگیش بمونه