سلام من پسرم سه سال و چهارماهشه،تابستون تیرماه بود که پسرمو از پوشک گرفتم،امشب مهمون داشتیم به پسرم شام دادم رفتم توی آشپزخونه پسرم اومد دستشو گذاشت پشتش بدو بردم ببرمش دستشویی دیدم یکی دستشوییه در هم قفل بود چندبار در زدم خلاصه طول کشید بیاد بیرون،دیگه پسرم پی پی رفت داخل شلوارش،،،دعواش کردم گریه کرد،،،عصابم خیلی خورد شد،باید خودشو نگه میداشت درسته؟ بچه های شما هم توی این سن اینطور بودن؟ طبیعیه یا نه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
اولین بچمه تجربه ندارم😭 فکر کردم حتما باید نگه داره،یعنی نتونست تحمل کنه طبیعیه؟
عزیزم تو نی نی سایت بچه تا۱۰سالگی هم نتونه نگه داره طبیعیه،ولی من بهت میگم از دوسالگی هم کاملا عاقله و هم باید قادر باشه نگهداره،البته تو این مورد استثنا احتمالا استرسی شده
دعواش کردم خیلی گریه کرد چسبیده بود به من انگار ترسیده بود😭 پس طبیعیه؟ خیلی نگران بودم
چرا دعواش کردی میدونی چه عواقبی داره سر دسشویی دعوا کردن بچه اسازسی میشه شب اداری میگیره....مگه اون گناهی داشت بچه ی ۳ساله مگه میتونه نگه داره تو ضرورت والا بزرگترا هم دم اخری نمیتونن ....واقعا کارت اشتباه بودی پسر من تازه وارد ۵سالش شده دیگه میگم نگه دار برسیم خونه بعد برو بزور نگه میداره....پسربچه ها تا ۵سالگی طبیعیه حتی جیش هم بکنن....خیلی خیلی اشتباه کردی طفلی بچه رو دعواش کردی ...شب اداری نگیره شانس اوردی
برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚 وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍