2777
2789
عنوان

مادرایی که بچه از پوشک گرفتن بچه کوچیک دارید بیاید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 89 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیییلی طبیعی بوده کارش عزیزم، خیلی

حق میدم بهت که از درون به هم بریزی اما سر قضیه دستشویی هیچوقت خشمت رو بروز نده یا سرزنشش نکن چون مستقیم روی عزت نفس و اعتمادبنفسش اثر میذاره🌺

خیلی رو به توان ۱۰۰ کن 

طبیعیه 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
نه عزیزم بچه اس هنوز نمیتونه نگه داره.. گاهی مواقع خودمونم ساختمون میشه چ برسه بچه که تازه از پوشک گ ...

اولین بچمه تجربه ندارم😭 فکر کردم حتما باید نگه داره،یعنی نتونست تحمل کنه طبیعیه؟

آخه یکی داخل دستشویی بود گفتم پی پی نکن صبرکن الان میریم دستشویی،ی کم طول کشید بیاد بیرون مهمونمون،د ...

شماکه مادرشی و بلد نبودی فورا بچه رو ببری توی حمام حداقل که مجبور نشه داخل شلوارش بکنه چرا ازبچه کوچک توقع داری؟

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
اولین بچمه تجربه ندارم😭 فکر کردم حتما باید نگه داره،یعنی نتونست تحمل کنه طبیعیه؟

عزیزم تو نی نی سایت بچه تا۱۰سالگی هم نتونه نگه داره طبیعیه،ولی من بهت میگم از دوسالگی هم کاملا عاقله و هم باید قادر باشه نگهداره،البته تو این مورد استثنا احتمالا استرسی شده

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه دیر گفته دستشویی داره نتوانسته کنترل کنه ربطی ب از پوشک گرفتن نداره

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
دعواش کردم خیلی گریه کرد چسبیده بود به من انگار ترسیده بود😭 پس طبیعیه؟ خیلی نگران بودم

چرا دعواش کردی میدونی چه عواقبی داره سر دسشویی دعوا کردن بچه اسازسی میشه شب اداری میگیره....مگه اون گناهی داشت بچه ی ۳ساله مگه میتونه نگه داره تو ضرورت والا بزرگترا هم دم اخری نمیتونن ....واقعا کارت اشتباه بودی پسر من تازه وارد ۵سالش شده دیگه میگم نگه دار برسیم خونه بعد برو بزور نگه میداره....پسربچه ها تا ۵سالگی طبیعیه حتی جیش هم بکنن....خیلی خیلی اشتباه کردی طفلی بچه رو دعواش کردی ...شب اداری نگیره شانس اوردی

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍