2777
2789

سلام من پسرم سه سال و چهارماهشه،تابستون تیرماه بود که پسرمو از پوشک گرفتم،امشب مهمون داشتیم به پسرم شام دادم رفتم توی آشپزخونه پسرم اومد دستشو گذاشت پشتش بدو بردم ببرمش دستشویی دیدم یکی دستشوییه در هم قفل بود چندبار در زدم خلاصه طول کشید بیاد بیرون،دیگه پسرم پی پی رفت داخل شلوارش،،،دعواش کردم گریه کرد،،،عصابم خیلی خورد شد،باید خودشو نگه می‌داشت درسته؟ بچه های شما هم توی این سن اینطور بودن؟ طبیعیه یا نه

بابا بچه اس من  بچم داره میرع ۳ سال ی چند وقت دیگ انشالله   هنو  نتونستم از پوشک بگیزم.

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره طبیعیه بچست دیگه

من بچمو ۲ سالگی از پوشک گرفتم الان ۶ماه گذشته گهگاه میبینم شرتش نجس کرده

تا بخواد خودشو قشنگ نگهداره طول میکشه نباید بهش استرس بدی 

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود...
دعواش کردم خیلی گریه کرد چسبیده بود به من انگار ترسیده بود😭 پس طبیعیه؟ خیلی نگران بودم

بچه س دیگه چجوری جلو دستشوییشو بگیره اخه عیبی نداره

من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن

دعواش کردم خیلی گریه کرد چسبیده بود به من انگار ترسیده بود😭 پس طبیعیه؟ خیلی نگران بودم

وا از بچه توقع داری خودشو نگه داره 

اون بچه قبلش بهت خبر داده 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است