منم در این زمینه خیلی مطالعه داشتم ، اما شبه علم کاری به استاد دانشگاه و فرد بیسواد نداره هر آدمی رو درگیر میکنه و خیلی وقت هست که معیارم برای انتخاب استاد فقط مدرک و شغل یا تعداد فالور نیست .
بحث اصلی تفکر نقادانه و شبه علمه که برای من بیشتر به چشم میاد .
فقط چند مثال رو میگم وگرنه که نقد زیادی داره .
دوستان هم در تاپیک اشاره کردن الان کودکان کار و میلیون ها آدم بدبختی که تو زندگی فقط رنج دیدن لزوماً کارما پس دادن ؟ آدمی مثل هیلتر و امثال اون چطور کارمای ظلمی که بشر کردن رو دادن؟
حقیقت اینه که این دنیا برای دیدن پاداش یا مجازات کارهای خوب و بد گنجایش نداره . آدمی که به پیر و جوان و کودک رحم نکرده ، شبانه روز دلیل اصلی استرس میلیون ها آدم بوده ، به تن همه موجودات وحشت انداخته و رسماً قتل کرده قراره چندبار تناسخ پیدا کنه تا ذره ای از اون احساسات بهش برگرده؟
کسی که همه وجودشو وقف انسان های دیگه کرده ، بدون چشم داشتی به همه لطف کرده و عالم و آدم به خوبی این انسان یقین دارن قراره تو زندگی بعدیش به پاس زحماتش هیچ رنجی نکشه؟ یا نه صدهزار بار به دنیا بیاد و هر بار با کمی رنج دستو پنجه نرم کنه ولی زندگی مطلوبی داشته باشه؟
اینکه اگه یه روزی این کارو با کسی کردید حقش بود بشدت برخلاف آداب رفتاری هست و به شخصه اگر این جمله رو از کسی میشنیدم حتماً به مشکلات رفتاری و تروماهای ایشون پی میبردم .
دوباره متن رو خوندم و این بار با اطمینان بیشتری میگم بقیه جملاتتون هم در فهم هیچ عقل سلیمی نمیگنجه و انقدر ساده قابل رد کردن هستن که لازم نیست نظرم رو طولانی تر کنم .
شاید چندباری رفتار ایشون نشون دهنده اخلاص رفتاری باشه ولی همچین چیزی از دروسی که دارن برداشت نمیشه.
پیشنهاد میکنم از ادامه کلاس صرف نظر کنید تا مطالبی از این دسته ، مغز شمارو که به راحتی میتونه درس های ارزشمندی رو یاد بگیره ، اشباع نکنه و به تبع در زندگی به بیراهه نرید + کتاب های نشر مازیار رو مطالعه کنید .