2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516201 بازدید | 37239 پست
سلام بچه ها شبتون بخیر من موعدم امروز بود رد شد خبری از پریودی نبود...فردا رو هم صبر میکنم شنبه بی ب ...

ایشالا مثبتی

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیاطی ک خیلی عالیه کلی فکر ادمو خالی میکنه 😍 من یه مدت شروع کردم یاد گرفتم ولی افتاد ب جابجایی خونم ...

اره خدایی خیلی هنر خوبیه .ببینم میتونم با همینا برم جلو 

بنظرم دکترت عوض کن. یکسال کم نیست

پیش یه دکتر دیگه نسخه بگیر و آزمایشات لازم و رو انجام بده

هر چه زودتر بفهمی بسود خود ادمه

اینکه به خودت دروغ بگو... تا مغزت گول بخوره من چند ماه آخر تو اقدام قبلیم اینکارو کردم خیلی خیلی راح ...

منم این ماه دیگه تلاش خودمو میکنم برای بیخیال شدن سخته واقعا ولی بخوای شدنیه

متاسفانه من استرسی هستم امااونقدر زیاد و حاد نیس

دیگه از بس ازمایش و بی بی منفی و پریودی دیدم ک این ماه انگار خودبخود بیخیالم یجورایی انگار ک این ماهم نمیشه مثل ماه های دیگه

دکتر ک رفتم گفت بخاطر داروهای سیکل قبلت وضعیتت خوبه و تخمک داری هر طرفت چند تا هست

اما به این حرفا دیگه دلخوش نیستم چون هر ماه وضعیتم خوب بوده و نشده

توکلم بخداست سپردم به خودش

انشالله هم برای شما بشه دوباره و هم برای من و بقیه بچه های تاپیک❤️

سلام عشقا امروز موعدم بود گذشت می‌خوام بی بی بزنم الان

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید
سلام.بزار فردا بزن با ادرار اول صبح دقیق ترهانشالله که بارداری

الان بزنم ممکنه نشون نده؟

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید
سلام.بزار فردا بزن با ادرار اول صبح دقیق ترهانشالله که بارداری

زدم