2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520782 بازدید | 37359 پست
سلام خانوما کسی هست !؟من تاکسی رفتم سونو واژینال دادم گفت یه کیست شکلاتی توی تخمدان چپم هست ؟ کسی اط ...

ب منم گفتن یه کبست درومویید داری ۴ ثانته🥺 برا من ام ار ای نوشت گفت باید جراحی بشی

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
سلام خانوما خوبید . میگم امروز ب من گفته دکتر کیست درومویید داری و باید عمل بشه ۴ ثانت بود . ولی داخ ...

سلام عزیزم، ای بابا... آخرین سونوت کی بود؟ یعنی تو این فاصله کم کیست تشکیل شده اونم ۴سانت؟ 🥲 منم تا اونجایی که میدونم باید این نوع کیست‌ها خارج بشه... یکی از بچه‌ها داشت یادمه جراحی کرد، اگه اشتباه نکنم بعدشم باردار شد، اسمش الان خاطرم نیست 😭

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا منم این ماه بی خیال شدم و هیچ قرص و داروی محرکی نخوردم روز ده سوند کردم تخمکم ۱۱ بود گفتم خب چ ...

فولیکولایی که بالغ یا ازاد نمیشن یا جذب میشن یا تبدیل به کیست میشن، و معمولا خود به خود تو چند ماه جذب میشن، اما اگه بخوای با خیال راحت پیش بری برو دکتر یه ماه قرص جلوگیری میده اب میشه، دوباره اقدام کن.. تنها خوبیه امپول ازادسازی همینه که احتمال کیست شدن فولیکول رو کم میکنه

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام خانوما کسی هست !؟من تاکسی رفتم سونو واژینال دادم گفت یه کیست شکلاتی توی تخمدان چپم هست ؟ کسی اط ...

سلام عزیزم من تا اونجایی که اطلاع دارم کیست شکلاتی حاوی خون و بافت رحمیه.. معمولا تو دسته بیماری‌های اندومتریوز قرار میگیره، و برای بارداری مشکلی ایجاد نمیکنه.. ایشالله وقتی باردار شدی سز میشی اونم برات در میارن، یا اگه طبیعی بودی بعدا با لاپاراسکوپی میتونی خارجش کنی! معمولا برای بارداری مشکلی ایجاد نمیکنه، مگه تعداشون زیاد باشه یا خیلی بزرگ باشه یا جاش بد باشه که دکتر بگه قبل اقدام خارج کن، که خداروشکر برای شما اینجوری نبوده، بدون فکر کردن بهش به اقدامات ادامه بده

ب منم گفتن یه کبست درومویید داری ۴ ثانته🥺 برا من ام ار ای نوشت گفت باید جراحی بشی

وای منم دیشب تا الان حالم واقعا بده منم اگر باردار نشدم باید یک ماه تا دوماه کیست رو چک کنن و بعدش جراحی 

سلام عزیزم من تا اونجایی که اطلاع دارم کیست شکلاتی حاوی خون و بافت رحمیه.. معمولا تو دسته بیماری‌های ...

ممنونم عزیزم که راهنمایی کردی 

اره گفت آندومتریوز هست و اگر باردار نشدی باید به فاصله یک ماه تا دوماه بیا چکش کنم اگر صد در صد شکلاتی بود باید جراحی بشه 

ولی الان جواب عکس رنگی ام رو گرفتم خداروشکر چسبندگی نداشتم 

کیست که دوسانته تو تخمدان چپ 

عزیزم ببخشید میپرسم شما باردار شدین ؟

سلام خانوما خوبید . میگم امروز ب من گفته دکتر کیست درومویید داری و باید عمل بشه ۴ ثانت بود . ولی داخ ...

منم هرچی سونو دادم گفت مشکلی نداری حتی دکتر هم رفتم چون پریودی هام وحشتناک درد ناک بود چندبار ولی هر بار با اینکه متاهل بودم برام سونو واژینال ننوشت و همش میگفت درد طبیعیه تو پریودی همش هم همین سمت چپم درد داشت و زیاد هم بود 

تا خودم اومدم این تاپیک رو خوندم و گفتم برم سونو واژینال بدم 

که متاسفانه مشخص شد اون درد ها و اذیت ها دلیلش همین کیست بوده 😓نمی‌دونم دکتر ها چرا اینجوری شدن برای یه پول ویزیتی هی آدم رو دور میدن الکی 

بخاطر گرده میگم نپره تو گلوم

البته بگم گرده نخل توی آب حل نمیشه. من می ریزم توی آب ولرم میذارم بمونه مدام هم میزنم ی کم پخش میشه توی آب و میتونم بخورم ولی با شیرموز حل شد. میکنه بهتره با عسل خورده بشه

من سايقه خارج رحمي دارم نگران اونم دير برم خدايي نكردي باشه دوباره برميدارن لوله و

عزیزم خوب میتونی الانم بریا من سر پسرم رفتم. کتر گفت ۵هفته هستی ساک بارداریم دیده شد گفت همه چی اوکی هست به نظر من شنبه بری عالیه

سلام دخترا من طبق اخرين پريوديم ٥ هفته و يك روزمه كي به نظرتون برم سونو ساكش تشكيل شده؟ خيلي استرس د ...

به نظرم به خاطر تجربه ای کی داشتی برای ساک شش هفته برو

ایشالا که همه چی عالیه نگران نباش

به نظرم به خاطر تجربه ای کی داشتی برای ساک شش هفته بروایشالا که همه چی عالیه نگران نباش

خودم پنجشنبخ هفته بعد وقت گرفتم برم خود دكتر زند گفت از شنبه به بعد اوكيه بياي ولي استرس بدا دارم