2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520661 بازدید | 37359 پست
البته بگم گرده نخل توی آب حل نمیشه. من می ریزم توی آب ولرم میذارم بمونه مدام هم میزنم ی کم پخش میشه ...

اره توی آب حل نمیشه سختم هست اینجوری

همون عسل یا خرما بهتره

امتحان میکنیم یکی دومدلش بلاخره با یکیش جواب میگیریم🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنونم عزیزم که راهنمایی کردی اره گفت آندومتریوز هست و اگر باردار نشدی باید به فاصله یک ماه تا دوماه ...

من هنوز مجدد اقدامم رو شروع نکردم، همسرم تحت درمانه!

آندومتریوز اگه چسبندگی بده خطرناکه این کیست‌ها معمولا مشکلی ایجاد نمیکنه

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام دخترا من طبق اخرين پريوديم ٥ هفته و يك روزمه كي به نظرتون برم سونو ساكش تشكيل شده؟ خيلي استرس د ...

من چند روز بعد موعدم رفتم، حدود روز ۳۵ دوره ساک رو راحت با سونو شکمی دید، فک کنم بستگی به تاریخ لقاح داره، برای بعضیا شاید دیرتر تشکیل بشه و دیرتر دیده بشه، ولی به نظرم دیگه دیده شه برای شما هم

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
من سايقه خارج رحمي دارم نگران اونم دير برم خدايي نكردي باشه دوباره برميدارن لوله و

عزیزم مبارکه به سلامتی‌ منم چون خارج رحمی داشتم دکتر گفت هروقع مثبت شدی زود بیا انشالله سالم و سلامته 

خودم پنجشنبخ هفته بعد وقت گرفتم برم خود دكتر زند گفت از شنبه به بعد اوكيه بياي ولي استرس بدا دارم

چون تجربه خارج رحمی داری شنبه برو برای سونو

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودم پنجشنبخ هفته بعد وقت گرفتم برم خود دكتر زند گفت از شنبه به بعد اوكيه بياي ولي استرس بدا دارم

عزیزم اگه استرس داری بدتره که منتظر بمونی

پس شنبه برو ولی اگه دیده نشد ناامید و ناراحت نشو

باز چن روز بعدش برو

ولی مطمئنم خارج رحمی نیستی روند بتات نرماله

سلام عزیزم، ای بابا... آخرین سونوت کی بود؟ یعنی تو این فاصله کم کیست تشکیل شده اونم ۴سانت؟ 🥲 منم تا ...

این کیستا مادر زادیه متعجبم ک داخل بقیه ی سونوهایی ک شدم نشون نداده . حالا برام ام ار ای نوشته ک ببینه بدخیم نباشه . میترسم عمل کنم ب تخمدانم اسیب برسه سمت چپمم بود

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
منم هرچی سونو دادم گفت مشکلی نداری حتی دکتر هم رفتم چون پریودی هام وحشتناک درد ناک بود چندبار ولی هر ...

آره دمترا فقط دنبال ویزیت الکی گرفتن هستن . من دردی نداشتم نمیدونم این از کجا پیداش شد 

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
هنوز نميدونم كدوم دكتر و برم ☹️

عزیزم اگر بتات بالاتر از ۱۵۰۰ بشه دیگه ساک بارداری قابل تشخیصه

طبق آخرین عدد بتات حساب کن هر دوروز بتا تقریبا دوبرابر میشه

اگر بتات این مقدارارو رد کرده بری کاملا مشخصه

برای اینکه خیالت راحت شه الان ی دکتر برو تا دکترتو انتخاب کنی

اوایل بارداری هم که داروی خاصی نداره خیلی

انشاا… که بارداری شیرین و راحتی رو داشته باشی

این کیستا مادر زادیه متعجبم ک داخل بقیه ی سونوهایی ک شدم نشون نداده . حالا برام ام ار ای نوشته ک ببی ...

عه یعنی با همین ابعاد؟ یا با گذشت زمان بزرگتر شده؟ خیره ایشالله به بهترین نحو بتونی از دستش راحت شی، نگران نباش الان با لاپاراسکوپی راحت درمیارن، اصلا هم درد و اذیت نداره، یکی از آشناها رحم و ضمائم رو دراورد از فرداش سرپا، مسکن هم مصرف نمیکرد، ایشالله برای شما هم راحت میگذره

سلام دخترا صبحتون بخير مرسي بابت پيامهاتون يكي يكي ريپلاي نكردم

اره حساب كنم حدودي بتارو امروز ١٦٠٠ شده

پس ايشالله هفته بعد سعي ميكنم تا دوشنبه برم دكتر كه ساك و ببينه دعا كنيد برام همه چي خوب و نرمال باشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻

دكتر خوب براي دوران بارداري هم ميشناسيد ممنون ميشم معرفي كنيد ترجيحا سمت غرب يا شمال تهران❤️❤️❤️

سلام دخترا صبحتون بخير مرسي بابت پيامهاتون يكي يكي ريپلاي نكردماره حساب كنم حدودي بتارو امروز ١٦٠٠ ش ...

انشاالله همه چی خوبه باشه عزیزم، ربط به لقاح داره، اما من ۶هفته و۴روز رفتم سنو قلبشم تشکیل شده بود، انشاالله برات تشکیل شده که باز سنو نری دوباره