من روز ۲۵-۲۶-۲۷ دوره لک لانهگزینی داشتم، شش روز مونده فک کنم روز ۲۱ حدودی! ممکنه باشه اگه طاقت ندار ...
عزیزم روز ۲۶ دورم
دوره هام ۳۲_۳۳ روزه هست همچنان خون آب هست شما هم ببخشید قرمز خییییییلی روشن لخته نداره اگر بیشتر شد که هیچی اگر نه همینطور بود حتما بی بی میزنم ولی خیلی حالت خستگی و پریودی دارم همش دلم میخواد بخوابم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
12 کیلوئه اتفاقا این ماه که اقدام بودم خیلی بغلم بود علائم بارداری داشتم ولی باردار نشدم
حدودی دو سالشه؟ نمیتونی کمتر بغل کنیش؟ چون تو اقدامی خدای نکرده تاثیر بدی نداشته باشه بعدا هم ایشالله باردار شدی ماههای اول نباید سنگین بلند کنی... مثلا نشستی بگو بیاد رو پات و تو بغلت بشینه اما بیرون یا با کالسکه ببر یا با همسرت سعی کن بری بغلارو ایشون انجام بده.. حتی اگه خواستی بغل کنی موقع اقدام و پریودی اوکیه.. یه هفته ده روز قبل موعد رعایت کن تا تکلیفت معلوم شه
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
عزیزم روز ۲۶ دورم دوره هام ۳۲_۳۳ روزه هست همچنان خون آب هست شما هم ببخشید قرمز خییییییلی روشن لخته ن ...
من فک کردم پریود شدم.. روز ۲۵ بود اما چون تو اقدام بهم ریختگی پیش میاد گفتم جلو افتاده، عینه عینه پریود بود... خستگی، سردرد، پادرد، کمردرد، خوابآلودگی، جوش هیچ فرقی نداشت! فقط سر سه روز قطع شد خیلی خیلی هم شدتش کم بود برای همین شک کردم بعد که قطع شد تازه دوزاریم افتاد شاید لانه گزینی بوده 🤭 بیبی زدم حدود ۲۹-۳۰ دورهام مثبت شدم! خونریزی هم داشتم اما روشن و کمرنگ، همونجور خونآبه و لکه! اولاش رو دستمال بود بعدش رو پد هم میومد! ولی زود تموم شد! ایشالله برای شما هم همینطور باشه و مثبت شی 😍♥️
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
حالا باید کیت رو شبها استفاده کنیم شاید مال من نفهمم صبح دوتا خط پر رنگ بیوفته؟اون وقت چی؟
کیت خیلی دقیق نیست، اما اصولا میگن روندش تصاعدیه! مثلا خط نمیفته بعد کمرنگ بعد پررنگ تر بعد کمرنگ بعد کمرنگتر بعد محو! این سیر تخمکگذاری رو کیته! اما من هر ماه گذاشتم پشیمون شدم هیچی ازش درنمیاد 😅
اگه خیلی خیلی دقیق میخوای باشه باید آمپول hcg و hmg بزنی و بری سونو فولی دقیق روز تخمکگذاریت در بیاد، دو شب پشت هم باید اقدام بری و تموم!