2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520981 بازدید | 37363 پست
حالا من بچه کوچیک دارم مدام بلندش میکنم باردار بشم نمیمونه برام نمیدونم چکار کنم سنمم بالاس باید زود ...

کوچیک چقدری؟ اگه سبکه فکر نکنم مشکلی باشه خیلیا شیر به شیر یا یکم بزرگتر بچه میارن، اما اگه چند ساله‌ست و بزرگ شده و سنگینه سعی کن زیاد بلندش نکنی، حداقل تو مدت لانه گزینی بیشتر رعایت کن.. مثلا ۱۸ یا ۲۰ دوره به بعد تا موعد!

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام دوستان خوبید ؟من پریروز دوبار ترشح زیاد ولی با رنگ طبیعی داشتم ترسیدم مال باز شدن دهانه رحم باش ...

سلام عزیزم... خداروشکر که همه چی عاااالی بوده 😍

ماشالله بهش 🧿 به سلامت بغل بگیریش 💙

سرپا راحته بچه چیکارش داری 🤭 البته حالا وقت هست امید به خدا تا روز زایمان میچرخه، بعضیا حتی دم دمای زایمان میچرخن واسه همین تا آخرش امید هست، نشدم عیب نداره قسمتت سزارین میشه، اونم اجباری! بدون دردسر و هزینه! نگران ایناش نباش مهم سلامتشه.. جاش بد باشه خودش سر و ته میشه 🙌

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام عزیزم... خداروشکر که همه چی عاااالی بوده 😍ماشالله بهش 🧿 به سلامت بغل بگیریش 💙سرپا راحته بچه ...

مرسی عزیزم 😘توکل بخدا خیلی دوست دارم بچرخه اما اگرم نچرخه حتما حکمتی تو کار خدا هست 🙏

پسرم خوش اومدی به زندگیمون🤲🫀👨‍👩‍👦‍👦😍🧿   

سلام خانما خوبین 

من 6 روز مونده تا موعدم این ماه اقدام بودم 

از شب16 هم به مدت 5 شب شبی دوتا قرص مدروکسی پروژسترون خوردم بعد قطع کردم 

دیروز خییییییلی کار کردم مهمون داشتم از دیشب درد مفاصل تکرر ادرار و دل درد دارم به نظرتون بی بی بزنم یا صبر کنم ممکنه از pms باشه 

طبق سیکلم ۳۴ هفته و ۴ روز بود

ماشالا

من  ۳۴ هفته ۲۳۰۰ بود خیلی فکرم درگیره همش میگم کاش تا زایمان سه کیلو رو رد کنه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
ماشالامن ۳۴ هفته ۲۳۰۰ بود خیلی فکرم درگیره همش میگم کاش تا زایمان سه کیلو رو رد کنه

خوب بوده که ۲۰۰ گرم هم بیشتر بوده ماشاالله.

تا زایمان رد میکنه بیشتر هم میشه من بچه اولمم همین مدلی وزن میگرفت هفته ۳۷ بدنیا اومد ۳کیلو ۱۵۰ بود . 

ضمنا وزن اصلا چیزی نیست که بخوای استرس بدی به خودت مهم اینه سلامت بدنیا بیان بعدش تپل میشن .

این وروجکم هم بعید میدونم بیشتر از ۳۷ هفته بمونه تو دلم خیلی اذیتم تمام استخونای لگن و استخون آنه و کشاله ران درد میکنه . لگن داره باز میشه . بسختی پامیشم و میشینم . خدا کمکم کنه 🤲 کمک هممون کنه ان شاالله🙏 

پسرم خوش اومدی به زندگیمون🤲🫀👨‍👩‍👦‍👦😍🧿   
خوب بوده که ۲۰۰ گرم هم بیشتر بوده ماشاالله.تا زایمان رد میکنه بیشتر هم میشه من بچه اولمم همین مدلی و ...

نمیدونم چرا اینقدر رو وزنش حساس شدم🥲

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
سلام خانما خوبین من 6 روز مونده تا موعدم این ماه اقدام بودم از شب16 هم به مدت 5 شب شبی دوتا قرص مدرو ...

سلام به نظر من تا موعد صبر کن، بعیده به این زودی نشون بده، خدای نکرده کاذب میشه بعدا سختت میشه! امید به خدا که حتما علایم بارداریه 😍♥️

بچه ها من الان یه لکه خون دیدم ببخشید موقع ادرار نمی‌دونم دارم پریود میشم یا ممکنه لانه گزینی باشه � ...

من روز ۲۵-۲۶-۲۷ دوره لک لانه‌گزینی داشتم، شش روز مونده فک کنم روز ۲۱ حدودی! ممکنه باشه اگه طاقت نداری هی میخوای خودت رو چک کنی بدتر عصبی بشی یه بی‌بی چک فردا صبح بزن، ایشالله که باردار باشی و نشونت بده، یکم زوده برای بی‌بی چک! اما شانست رو امتحان کن ایشالله دوتا خط پررنگ واقعی ببینی 😍

به نظرم اول بفرست بره آزمایش شاید مشکل از طرف ایشون باشه

حالا این ماه اگ پریود شدم قراره بره ازمایش دعا کنید سالم باشه نخوام دردسر بکشم

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️