ای جوون😍خداحفظش کنه ب سلامت بیاد بغلت😍🙏🏻 دیگه سونو نرفتم ولی بیشتراستراحت میکنم سعی میکنم کا ...
ای جونم هر چی هست سلامت و صالح باشه اره استراحت کن زر پات بالش بزار اگر جفت پایینه میره بالا
در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
وای چقدر زیاد واسه من اکو ننوشته ولی بررسی ناهنجاریو نقایصو اینا رو نوشته که کامل بررسی کنه ه ...
اکوی قلبم برو حتما.. یه چیز دیگهست
تکتک بخشهای قلب از نظر بیماریهای مادرزادی اینا چک میشه، درسته هزینهبره اما یه باره، اینجور هزینهها می ارزه! الان خرید سیسمونی کلی هزینه میشه اینم روش 🤭
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
سلام، چه تخمک خوبی ایشالله آزاد میشه و میگیره چرا این همه ناامیدی؟ انرژی منفی بفزستی کاری هم بخواد ...
آخه اصلا شرایط اقدام پیش نیومد توی اون تایم تخمک گذاری . خیلی دلم میسوزه . ایم همه داروی هورمونی بخور اخرم هیچی به هیچی بشه. ان شاالله خدا به دلمون نگا کنه و با همون یه بار بشه
من صدری که رفتم تاکید داشت انجام بشه، واسه من آنومالی و اکو باهم یه نسخه بود خود حسین صدری انجام داد اما چون سرش خیلی شلوغه و فقط سونوهای غربالگری انجام میده، یه خانم قبل من فقط نسخهش آنومالی بود بهش گفت من نمیرسم برات انجام بدم ولی حتما انجامش بده، آدرس یه جا رو هم بهش داد گفت اینجا خوبه و گفت تا هفته فلان هم بیشتر وقت نداری! یادم نیست تاریخارو دقیق چون گذشته چندوقت! اما بهترین زمانش همین حوالی آنومالیه!
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
خب منظم اقدامارو انجام بده، داروهای هورمونی داروهای مضری برای بدن هستن، و اینکه احتمالش هست با مصرف طولانی مدت بدن نسبت بهشون مقاوم بشه یا واکنش بدی نشون بده، اگه قصد اقدام نداشتی یا شرایطش یه ماهی فراهم نبود داروهای هورمونی رو مصرف نکن! فقط اون دورهای که اقدام منظم داری بخور.. دکتر من گفت فقط ماههای اقدام لتروزول دوفاستون بخورم آمپولا که خیلی قویترم هستن، حواست به سلامتیت باشه!