2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 495595 بازدید | 36638 پست
ای جوون😍خداحفظش کنه ب سلامت بیاد بغلت😍🙏🏻 دیگه سونو نرفتم ولی بیشتراستراحت میکنم سعی میکنم کا ...

ای جونم هر چی هست سلامت و صالح باشه اره استراحت کن زر پات بالش بزار اگر جفت پایینه میره بالا

در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون  ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خداروشکر اینجا بیشتر تاپیکا مال مامانای باردار شده دیگه     کاش منم مامان شمممم   &n ...

الهی آمین.. به زودی ✨♥️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
من هفته پیش اونجا بودم دکتر واسم انومالی و اکو قلب نوشته واسه اخر اردیبهشت.گفت این نسخه الان ۳/۸۰۰ ...

وای چقد گرون شده 🤦🏻‍♀️ من بیچاره رو بگو یه دور همه اینارو ه

زینه کردم بی ثمر! دوباره باید از اول برم، احتمالا تا به من برسه شده ۵ میلیون 😂

من ان‌تی ۷۵۰ شدن آنومالی+اکو یک و خورده‌ای

ولی هرچقد شه باید رفت خیلی مهمه

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
2803
وای چقدر زیاد  واسه من اکو ننوشته ولی بررسی ناهنجاریو نقایصو اینا رو نوشته که کامل بررسی کنه ه ...

اکوی قلبم برو حتما.. یه چیز دیگه‌ست

تک‌تک بخش‌های قلب از نظر بیماری‌های مادرزادی اینا چک میشه، درسته هزینه‌بره اما یه باره، اینجور هزینه‌ها می ارزه! الان خرید سیسمونی کلی هزینه میشه اینم روش 🤭

سلام بچه ها خوبین من این ماه ۱۰ پریودم اتفاقی سونو دادم و دیدم تخمک ۲۴ دارم عصرش رفتم آمپول زدم . فر ...

سلام، چه تخمک خوبی

ایشالله آزاد میشه و میگیره

چرا این همه ناامیدی؟ انرژی منفی بفزستی کاری هم بخواد بشه نمیشه.. امید داشته باش! ایشالله بهترین زمان بهترین بارداری مصیبت میشه ✨

عزیزم من ۱۲ هفته گفت جفت پایینه هفته ۱۵ رفتم گفت رفته بالا

مال من تا۱۸هفته ک رفتم انومالی پایین بود،از هفته۲۰لک بینی پیدا کردم...شیاف هم میزارم

الان دوباره لک دیدم نمیدونم چیکارکنم،دوباره برم سونو؟دکترمم مسافرته تا۱۵هم

🍀ماهیچ،،،الهی همه تو🍀
ای جونم هر چی هست سلامت و صالح باشه اره استراحت کن زر پات بالش بزار اگر جفت پایینه میره بالا

مرسی گلم لطف کردی🥰😘

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
2804
اگه فقط انومالیه ۲/۵ اینطورا میشه 

سونو دکتر شاکریو زنگ زدم نسخمو خوندم گفت ۱۷۰۰

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
اکوی قلبم برو حتما.. یه چیز دیگه‌ست تک‌تک بخش‌های قلب از نظر بیماری‌های مادرزادی اینا چک میشه، درست ...

تو نسخه ننوشته خودم بهش بگم بررسی کنه؟

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
سلام، چه تخمک خوبی ایشالله آزاد میشه و میگیره چرا این همه ناامیدی؟ انرژی منفی بفزستی کاری هم بخواد ...

آخه اصلا شرایط اقدام پیش نیومد توی اون تایم تخمک گذاری . خیلی دلم میسوزه . ایم همه داروی هورمونی بخور اخرم هیچی به هیچی بشه. ان شاالله خدا به دلمون نگا کنه و با همون یه بار بشه

2805
تو نسخه ننوشته خودم بهش بگم بررسی کنه؟

اگه تو نسخه باشه بیمه نمیده؟

اگه آزاده که آره بگو خودت

من صدری که رفتم تاکید داشت انجام بشه، واسه من آنومالی و اکو باهم یه نسخه بود خود حسین صدری انجام داد اما چون سرش خیلی شلوغه و فقط سونوهای غربالگری انجام میده، یه خانم قبل من فقط نسخه‌ش آنومالی بود بهش گفت من نمیرسم برات انجام بدم ولی حتما انجامش بده، آدرس یه جا رو هم بهش داد گفت اینجا خوبه و گفت تا هفته فلان هم بیشتر وقت نداری! یادم نیست تاریخارو دقیق چون گذشته چندوقت! اما بهترین زمانش همین حوالی آنومالیه!

آخه اصلا شرایط اقدام پیش نیومد توی اون تایم تخمک گذاری . خیلی دلم میسوزه . ایم همه داروی هورمونی بخو ...

خب منظم اقدامارو انجام بده، داروهای هورمونی داروهای مضری برای بدن هستن، و اینکه احتمالش هست با مصرف طولانی مدت بدن نسبت بهشون مقاوم بشه یا واکنش بدی نشون بده، اگه قصد اقدام نداشتی یا شرایطش یه ماهی فراهم نبود داروهای هورمونی رو مصرف نکن! فقط اون دوره‌ای که اقدام منظم داری بخور.. دکتر من گفت فقط ماه‌های اقدام لتروزول دوفاستون بخورم آمپولا که خیلی قوی‌ترم هستن، حواست به سلامتیت باشه!

وای چقد گرون شده 🤦🏻‍♀️ من بیچاره رو بگو یه دور همه اینارو ه زینه کردم بی ثمر! دوباره باید از اول ...

اره الی جون خیلی گرون شده.اشکالی نداره عزیزم دیگه به گذشته فکر نکن ایشالا این سری سالم بغلش میگیری😍

دقیقا اینا خیلی مهمه نباید به خاطر هزینه چشم پوشی کرد ازش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2801