2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520937 بازدید | 37363 پست
دقیقا همینطوره خیلی سخته حفره خالیش همیشه تو قلب ادم میمونه  به زمان احتیاج داری به خودت زمان ...

الهی آمین.. من که با مثبت شدن شما از ته دل خوشحال میشم، حس میکنم خودم مثبت شدم.. امیدوارم اون موقع که بهترین زمانه نی‌نی بیاد تو‌ دلامون ❤️🤲

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
ینی هیشکی شرایطش مث من نبوده😔من چرا مامان نمیشم بااینکه هیچ مشکلی ندارم و فولیکولام ریزن؟! 

عزیزم مشکل تو‌همون ریز بودن فولیکولاته دیگه، باید همینطوری تحت درمان باشی تا اوکی بشه.. حالا یا با داروی هورمونی یا گیاهی یا مکمل‌هایی مثل اینفولیک و اووابوست و .. چون تحت نظر دکتری و داری دارو مصرف میکنی برات هورمونی رو شروع کرده.. البته رفته رفته داروهای بیشتری هم ممکنه بهت بده.. یه سری کارا هست مثل اصلاح سبک و خوردن گیاهی و .. که من اطلاعات دقیقی ندارم اما دوس داشتی انجام بدی پیگیر شو لیستشو پیدا کن، یکماه رعایت کن ببین تاثیری تو سایز فولی داره، چون علاوه بر سایز باید کیفیت تخمک‌ هم بالا بره تا بارداری پیش بیاد

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای عزیزم درکت میکنم چون کشیدم و همین الانم اشک تو چشام جمع شد .من 17 هفته مجبور شدم سقط کنم چون سند ...

الهی آمین 🤲❤️ مرسی عزیزم ایشالله برای هممون به خیر و سلامتی پیش بیاد و نی‌نی‌هامونو سالم بغل بگیریم ✨

دکتر رفتم. جواب غربالگری و سونو رو دید. گفت جوابش بوردرلاین هست بخاطر سن ات. یک غربالگری تو ۱۵ هفته ...

دلارام جان من همه پیامات رو دیدم.. انتخاب با خودته اما شاید من سلفری رو از اول انتخاب میکردم هم جوابش مطمئنه تو همه زمینه‌ها هم مثل آمینوسنتز ریسکی نیست، ایشالله که هرکاری انجام میدی جوابش عالی باشه بدون نگرانی این دورانو سپری کنی ❤️🤲✨

اخه من ۱۴سیکل هست.دیگه داروی جدید نداد.فقط گفت متفورمین دوتا در روز بخورم همین. یعنی میگی ممکنه همی ...

عزیزم نگران فولی نباش اول اینکه هرماه و با یکم تغییرات تعداد و سایزش تغییر میکنه، بعدم یه دونه بودنش مهم نیست من همیشه یه تخمک داشتم با همونم باردار شدم، اگه با کیفیت باشه و به موقع بالغ و آزاد شه، باردار میشی! همه که هر ماه نباید هزارتا تخمک آزاد کنن اصولیش همین یکیه، با داروهای محرک یا بعضی ماها استثنا چندتا میشه!

سلام دوستان خوبین کسی میتونه منوکمک کنه من روز ۱۴سیکلم هستم.امروز سونو دادم.فقط یه فولیکول داشتم ...

سلام عزیزم

اره روزانه یکی دومیل به فولی اضافه میشه، اما چون ۱۴ سیکلی معمولا ۱۴-۱۵ سیکل تخمک ازاد میشه دیگه فرصت رشد نداره، اما اگه دوره‌ت ۳۵ روزه ست و مطمئنی مثلا به هفته دیگه ازاد میشه حدود ۷-۱۴ میل اضافه میشه که نرمال میشه اندازه‌ش! اگه خیلی میخوای دقیق چک شه باید همون سونو بری.. اما ۲۳ دوره خیلی دیره دیگه ازاد میشه.. اگه دوره ۳۵ روزه میانه‌ش برو مثلا روز ۱۷ ببین اندازه‌ش تغییری کرده؟ یا ازاد شده!؟ اما اقداماتو‌ برو با سایز کاری نداشته باش

سلفری حتما همین فردا انجام بده عزیزم

سلام آزمایشگاه نیلو اومدم. هزینه آزمایش ۴۹۵۰۰۰۰ بود که بیمه شامل حالش شد و من ۲۹۵۸۰۰۰ پرداخت کردم، جوابش ۲ آبان آماده میشه. رسید رو گرفتم ببرم بیمه تکمیلی، شاید سن ام بالا ۳۵ هست، یک بخش هم تکمیلی بهم پرداخت کنه.

چکاب کامل هم دادم، همه چی داخل این چکاب بود، نزدیک ۳ میلیون شد که با دوتا بیمه و تکمیلی ۳۸۰ پرداخت کردم. فقط یک فاکتور آزمایش خون رو نیلو نداشت، گفت باید بری سازمان انتقال خون انجام بدی، آنتی بادی اسکرینینگ، این لازمه انجام بدم، برم بگم مجدد سیستم نسخه بزنه برم سازمان انتقال خون؟ برای اینکه وقتی خون نیاز داشتی، خون مربوط به بدنم رو بگیرم. یک سری آزمایشات هم خودم حذف کردم چون دو هفته پیش انجام دادم، شامل ایدز و هپاتیت و این ایمنی ها و گروه و RH خون بود. الانم قند دو ساعته دارم حتما ۱۲ ساعت ناشتایی میخواد بعد صرف پک مجدد دو ساعت بعد آزمایش خون

دلارام جان من همه پیامات رو دیدم.. انتخاب با خودته اما شاید من سلفری رو از اول انتخاب میکردم هم جواب ...

رفتم برای سلفری، خدا رو شکر شامل بیمه ام بود، و یه بخش هایش رو بیمه میده بهم فکر کنم. ولی خیالم راحت تره، من طاقت نداشتم، بچه سالم هم باشه با این استرس میترکوندمش

راستی دیروز مطب دکتر گفتم نازایی ثانویه داشتم، کیست درموئید داشتم، عمل کردم باردار شدم، گفت کیست درموئید مانع بارداری نمیشه، دکترت برات جز اینکه کیست درآورده، کیست های پلی کیستیکت رو سوزنده که تو تونستی باردار بشی

سلام عزیزم اره روزانه یکی دومیل به فولی اضافه میشه، اما چون ۱۴ سیکلی معمولا ۱۴-۱۵ سیکل تخمک ازاد می ...

مرسی مهربونم لطف کردی ک جواب دادی🥰

ممنونم اره دیگه سعی میکنم بیخیال باشم و بسپارم بخدا😘🤩

یسوال دیگه کمکم میکنی لطفا 

سری قبل۲۳مرداد پری شدم.

ایندفعه ۲۸ اخرشب ی لکه قهوه ای دیدم و پری ۲۹شهریور شروع شد .روز اولم میشه ۲۹ درسته؟؟

الان سیکلم چندروزه اس شما میگی لطفا🙏🙏

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
عزیزم نگران فولی نباش اول اینکه هرماه و با یکم تغییرات تعداد و سایزش تغییر میکنه، بعدم یه دونه بودنش ...

خیلی امیدوارم کردی گلم 

انشالله بهترینا سهم قلبت😍😍

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
سلام فنچ عزيز خوبي؟ درخواست دوستيمو قبول كن 

سلام گلم تو خوبی 

قبول کردم🥰

سلام بچه ها خوبید 

میگم‌من همیشه پریودیام ۱۰روزس بعد همیشه از روز اول تا روز ۴پریودی خون ریزی شدیدددد دارم بعدش کم میشه و یهو روز ۶قطع میشه تا ۹دوباره ازم خون میاد تا ۱۰ی۱۱ سیکلم چرا اینجثریه کسی میدونه؟الان روز ۹هستم باز الان ازم‌خون امد در صورتی که ۳روزه حتی لک هم نداشتم الان یهو باز خون امد🤔🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️