ای وااای تو هم که عین من شدی 😭 دقیقا سر منم بلاهایی مشابه تو اومد؛ بچهم سه روز انآیسیو بود، کلی ...
الی جون و همین دوست عزیزمون که دختر گلشواز دست داده 🥺😔واقعا خدا خودش داده خودشم صلاح دونسته ۳روز ی ۸روز گل دختراتون زنده بمونن باز ببرتشون پیش خودش واقعا حمکت خدارو نمیشه فهمید ولی واقعا هر چی به صلاحمونه واسمون میساز شما باید قوی باشید شما دخترای گلتونو سپردین دست خدای مهربون مطمعن باشید خدای مهربون خیلی مواظبشونه🥺کاش دلتون اروم بگیره انشالله ♥️🙏
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ینی هیشکی شرایطش مث من نبوده😔من چرا مامان نمیشم بااینکه هیچ مشکلی ندارم و فولیکولام ریزن؟!
عزیزم منم الان نزدیک ۱۷ماه اقدامم ولی باردار نشدم با اینکه هر ماه فولیکول بالغ دارم و هم آزاد هم مبشه فولیکولام ولی بازم نشده😣 دیگه هر وقت خدا بخواد ....
خدانکنه عزیزم.. سلامت باشی.. آره درد خیلی بدیه همیشه میشنیدم میگفتن خدا کسی رو با بچهش امتحان نکنه ...
وای عزیزم درکت میکنم چون کشیدم و همین الانم اشک تو چشام جمع شد .من 17 هفته مجبور شدم سقط کنم چون سندروم داون داشت .خیلیییییییی سخته همش میگم خدا برا هیچ زنی نخواد .ولی ایمان و توکلت از دس نده .انشالله قسمت ما هم بچه خوب و سالم و صالح میشه
محال است خداوند آرزویی در قلبت قرار دهد که برایش تدارک ندیده باشد