2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 521014 بازدید | 37365 پست
عزیزم شاید بره بالا درست بشه،اینجوری خیلی بده،خارج رحمی باشه لکه بینی و درد زیاد پهلو باید داشته باش ...

نه عزیزم نه درد دارم نه لکه بینی

چاره ای نیس باید تا شنبه صبر کنم دوباره برم ازمایش

صد درصد بزن😄

گفتم انشالله اگه نشدم فردا هم جمعه بزنم حتی دلم نمیخاد واقعا بی بی هم بزنم نمیدونم چرا ...

کلا دو سه روزه خیلیی از لحاظ روحی به هم ریختم نمیدونم چرا همیشه ۱هفته قبل پریودی اینجوری میشدم بعدش پریود میشدم خوب میشدم اما الان‌انقد غمگینم که حد نداره😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم، حق داری اقدام خیلی خسته‌کننده‌‌ست چندمین ماه اقدامی؟!  به نظرم اگه میخوای دارو ...

سلام دوساله 

خدایا منو لایق مادر شدن بدون و فرزند سالم و صالح بهم بده .  التماس دعا .... نی نی سایتی های عزیز برای همتون ارزوی عاقبت بخیری میکنم انشالله حاجت روا بشین .  
خودت از کجا شک کردی؟ منم به فکر انداختی نکنه پسر منم داشته باشه ندیده یاشن؟

شیر از دماغش میزد بیرون بعد شیر صدا دار میخوره  

گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🍃🤍
همیشه همینجوره هیشکی برای چیزای ناراحت‌کننده آماده نیست، و خیلی وقتا یه مسائلی پیش میاد که هیچ وقت ف ...

مرسی از دلگرمیت الی جون واقعا میام اینجا ارامش میگیرم 🥺♥️ از دوستای واقعی بهترین شما..

گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🍃🤍
حتی اگه بی بی مثبت‌ببینم هم‌فک نمیکنم خوشحال شدم در این‌حد.....🥺

عزیزم ایشالا مثبته توکل به خدا

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
شیر از دماغش میزد بیرون بعد شیر صدا دار میخوره  

عزیزم درمان داره قوی باش شکاف کام مشکل حادی نیست اگه تهرانی یه دکتر کودکان بود باستان زاده مطبش تو شریعتی بود نمیدونم ایرانه یا نه سرچ کن اگر هست ببرش پیشش دکتر خیلی خوبیه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
سلام دوساله 

تحت نظر دکتری ؟! مشکلت چی بود فراموش کردم!

چون تایمش زیاده برای درمان ناباروری باید اقدام کنی، اول دارویی بعد آی‌یو‌آی پ آی‌وی اف اینا

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
مرسی از دلگرمیت الی جون واقعا میام اینجا ارامش میگیرم 🥺♥️ از دوستای واقعی بهترین شما..

خداروشکر عزیزم.. کاری که از دستمون برنمیاد، در همین حدی که بتونیم همو آروم کنیم تا بتونیم روزامونو راحت‌تر بگذرونیم و بهتر تصمیم بگیریم، در کنار همیم ♥️✨

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
گفتم انشالله اگه نشدم فردا هم جمعه بزنم حتی دلم نمیخاد واقعا بی بی هم بزنم نمیدونم چرا ... کلا دو س ...

عزیزمممم ایشالله خیلی زود مثبت میشی کلافگیات تموم میشه، من تو حالت عادی هم قبل پریود داغون میشم چه برسه تو اقدام

عزیزمممم ایشالله خیلی زود مثبت میشی کلافگیات تموم میشه، من تو حالت عادی هم قبل پریود داغون میشم چه ب ...

اره خیلی حس بدیه قبل پریودی انقد ادم عصبی بشه😭

ولی تاسفانه من صبح توی خواب پریود شدم🙂🤦🏻‍♀️