2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 521011 بازدید | 37365 پست
سلام عزیزم خوبیی؟والا هنوز که چیزی نیست و هیچ علایمی از پریودی هم ندارم ولی احتمالا فردا شروع میشه🥴 ...

انشالله این ماه با خبرای خوب میای.🙏🙏🙏همینکه علایم پریود نداری خوبه 😄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا خوب نیستم گل شب بو جان کارم شده گریه آخه میگن. باعث کم شنوایی  میشه  توقدرت تکلم اختل ...

عزیزم درکت میکنم که چقدر سخته. چون خودم در شرایط به مراتب بدتری ام. ولی توصیه ای که برات دارم اینه.که حتما به یک. گفتار درمانگر هم.نشون بدید بچه رو. یا یک کاردرمانگر. در کنار تشحیص پزشک تشخیص یک کاردرمانگر یا گفتار درمانگر میتونه خیلی کمک کننده باشه. در نهایت هم بحث درمانش برمیگرده به گفتار یا کاردرمانگر. 

سلام خانوما من خسته شدم از داروی شیمیایی و نتیجه نگرفتن ؛ امروز پریود شدم خودم فکر کنم رحمم سرده ؛ میخوام داروی گیاهی بخورم این ماه ؛ چی پیشنهاد میدید ؟ تخم هویج خوبه ؟ 

خدایا منو لایق مادر شدن بدون و فرزند سالم و صالح بهم بده .  التماس دعا .... نی نی سایتی های عزیز برای همتون ارزوی عاقبت بخیری میکنم انشالله حاجت روا بشین .  
انشالله این ماه با خبرای خوب میای.🙏🙏🙏همینکه علایم پریود نداری خوبه 😄

مرسی عزیزم انشالله که هممون به زودی باردار شیم بچه صحیح سالم بیارم🙏♥️

والا هنوز که از پریودی خبری نیس 🤭ولی میدونم که میشم فک کنم واسه به هم ریختگی ماه پیشم تا الان نشدم 😐ولی من ضخامتم اینا هم خوب بود ممکنه پریودی به ضخامتم ربط داشته باشه ؟!

مرسی عزیزم انشالله که هممون به زودی باردار شیم بچه صحیح سالم بیارم🙏♥️ والا هنوز که از پریودی خبری ...

خودت داری میگی که خداروشکر خوب بوده. بخدا تو هیچیت نیست رویا. مث خودم فقط استرس داری. کاش بتونیم بیحیال بشیم😩من امروز دکتر بودم معاینه کرد گفتع همه چیزت خوبه برو اقدام. شوهرم همه چیز رو چک گرد دوباره با اینکه دوماه قبل آزمایش داده بود دوباره همه چیز خوب که نه عالی شده بود. خلاصه که هیچیمون نیست جز استرس. لعنت به استرس

اصلا خوب نیستم گل شب بو جان کارم شده گریه آخه میگن. باعث کم شنوایی  میشه  توقدرت تکلم اختل ...

عزیزم😔حق داری

ادم حتی طاقت دلدردای بچه رم نداره چه برسه به یه مشکل

ان شالله زودی حل میشه نگران نباش بدون هیچ عارضه ای❤️

دکتر بهت گفت اینارو؟

چرا تو بیمارستان متوجه نشدن پس دکترا؟ یا متخصص کودکان نبرده بودیش؟

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  
سلام خانوما من امشب افتادم زمین اما شکمم نخوردش و زانوم درد گرفت.  نی نی هم تکون میخوره...&nb ...

اگه شکمت نخورده باشه زمین فکر نکنم مشکلی پیش بیاد

من تو حانلگی چندبار شکمم خورد اینور اونور خداروشکر مشکلی پیش نیومد

تو انومالی مگه بررسی نمیشه این مورد؟ 

نه بابا زیاد مشخص نمیشه

من تو انومالی پرسیدم شکاف لب نداره

گفت ظاهرا چیزی نیست ولی خب خیلی دقیق نمیشه گفت

بچه ها من امروز بازم ازمایش دادم بتام دو برابر شده ولی بازم کمه عددش. به نظرتون ۴شنبه باز از بدم یا ...

به نظرم مثبتی، چون داره بالا میره، ممکنه لقاح دیر بوده! اگه میتونی چند روزی صبر کن دوباره بتا بده راحت تر از سونو، چون سونو ممکنه چیزی نبینه فعلا باز مجبور شی صبر کنی! از آخرین روز پریودت حساب کن شش هفته شدی بعد برو ‌سونو

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
خودت داری میگی که خداروشکر خوب بوده. بخدا تو هیچیت نیست رویا. مث خودم فقط استرس داری. کاش بتونیم بیح ...

واقعااا لعنت به استرس ولی من این ماه واقعا بیخیال بودم اصلا حتی حوصله اقدام نداشتم دیگه بخدا🥴🤦🏻‍♀️

خداروشکر که شما و همسرتونم وضعیتتون عالی شده انشالله این‌ماه باردار بشی عزیزم ولی کلا نباید بهش فک کنیم من که دیگه سر شدم😂😖

سلام بچه ها خوبین لنا رو بردم دکتر میگه شکاف کام داره سقف دهنش نمیدونم چیه کسی چیزی میدونه  دار ...

سلام عزیزم، ای بابا.. چطور تا الان مشخص نشده بود؟!  یعنی شکاف مشخصه؟!  تو معاینات تا حالا چک نکرده بودن؟! البته فکر نکنم مسئله اورژانسی باشه که زمان براش مهمه اما هرچی زودتر پیگیر باشی بهتره.. ..  من تا اونجایی که میدونم مشکل رایجیه، و با عمل ترمیمی درست میشه؛ اون موارد گفتاری و شنوایی فک کنم زمانیه که ترمیم‌ نشه و ‌باز بمونه؛ اگه تونستی پیش متخصص گوش و حلق و بینی اطفال ببر نشون بده، این دکترا جراحی کنن دقتشون تو برطرف کردن مشکلات احتمالی گفتاری و شنوایی بیشتره؛ من تو تهران یه دکتر میشناسم اما نمیدونم اطفال رو ‌قبول میکنه یا نه! ولی تا جایی که یادمه شما تهران نبودی، درسته؟ 

امیدت به خدا.. حق داری نگران باشی اما بیشتر سعی کن متمرکز باشی بتونی تصمیم درستی بگیری و دکتر مناسبی انتخاب کنی، چیزیه که پیش اومده دیگه باید به فکر حلش باشی، اما حتما پیش دکتر حاذق ببر، حتی اگه تو‌ شهر خودتونم نبود تونستی شهرهای اطراف برو، که تمیز کار رو انجام بدن

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
مرسی عزیژم نه حجم خونریزیم اصلا زیاد نبود فقط چون کلا قطع شده بود ترسیدم که نکنه مشکلی پیش اومده ...

فک‌کنم ازین قطع و وصلیا پیش بیاد طبیعیه، تا رحم پاکسازی شه و به حالت اول برگرده

عجیبه واقعا همه ت بارداری یبوست میگیرن خوبه باز این مورد اذیتت نکرد، خیلی آزاردهنده‌ست؛ نمیدونم بهت گفتم یا نه، دکتر من شیاف گلیسیرین داده بی ضرره حتی برای بارداری خواستی امتحان کن، وقتی میزاری نیم ساعت بعد حس دفع داری، روغنی باعث دفع راحت میشه، از هموروئید اینام جلوگیری میشه