2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 521035 بازدید | 37367 پست

بچه ها سلام

من خیلی ناراحتم.بتام ۵۰ بود شد ۱۰۰ بعدم ۱۰۵. 

رفتم سونو چیزی ندید رفتم دکتر زنان گفت صبر کن شنبه بتا بده اگه بیاد پایین داره میفته اگه کم کم بره بالا شاید خارج رحمی باشه سونو واژینال و عکس رنگی باید بدی.

چون قبلا هم یه سقط داشتم واسم ازمایش کاریوتایپ نوشت.

خیلی ناراحتم خیلی...

سلام خانوما من امشب افتادم زمین اما شکمم نخوردش و زانوم درد گرفت.  نی نی هم تکون میخوره...&nb ...

سلام اگه شکم ضربه نخورده و نی‌نی سرحاله فک کنم مشکلی نیست، باز سونو تصمیم خودته اگه فکرت مشغوله برو سونو استرس الکی وارد نکنی.. تا جایی که میدونم با لگن خوردن زمین خطرناکه.. که باعث خونریزی یا نشت کیسه اب میشه! 

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام خانما من این ماه هم ناکام شدم و دوروز مونده به موعدم پریود شدم

سلام عزیزم.. امیدوارم همین ماه بعد این دوره مثبت شی 🤲♥️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام خانوما من خسته شدم از داروی شیمیایی و نتیجه نگرفتن ؛ امروز پریود شدم خودم فکر کنم رحمم سرده ؛ م ...

سلام عزیزم، حق داری اقدام خیلی خسته‌کننده‌‌ست

چندمین ماه اقدامی؟! 

به نظرم اگه میخوای داروهای گیاهی استفاده کنی هم زیر نظر متخصصش باش، اندازه و انواعش رو برات تجویز کنه.. درسته گیاهی و سود داره اما هرچیه اونام یه جورایی دارو هستن و ممکنه عوارضی داشته باشه!

بچه ها سلام من خیلی ناراحتم.بتام ۵۰ بود شد ۱۰۰ بعدم ۱۰۵.  رفتم سونو چیزی ندید رفتم دکتر زنان ...

سلام عزیزم 

من الان پیامتو دیدم.. خیلی ناراحت شدم

مطمئن گفت؟ یا گفت امکان بالا رفتن داره؟

کاش سری بعدی آزمایشت خوب بالا بره و تو سونو هم داخل رحم باشه 🥲

سلام عزیزم  من الان پیامتو دیدم.. خیلی ناراحت شدم مطمئن گفت؟ یا گفت امکان بالا رفتن داره؟ کا ...

نه مطمئن گفت.خودمم میدونم سقط میشه.

فقط ناراحتم که چرا اینجوری میشه.سر سقط اولم همه ازمایشای ایمنی انعقادی رو اصرار کردم واسم بنویسه.واسه همسرمم نوشت.همش خوب بود نمیدونم چرا اینجوری میشه.فقط کاریوتایپ مونده بدم شاید اونجا دلیلش معلوم بشه

تو انومالی مگه بررسی نمیشه این مورد؟ 

چرا لب شکری بررسی میشه با شکاف لب ولی این داخل دهنه انتهای دهنش خیلیم کوچیکه

گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🍃🤍
عزیزم😔حق داری ادم حتی طاقت دلدردای بچه رم نداره چه برسه به یه مشکل ان شالله زودی حل میشه نگران نب ...

اره پیش دکتر جراح بردم  اخه خیلی کوچیکه  خیلی سخت دیده میشه متخصصم برده بودم چیزی نگفت

سلام عزیزم، ای بابا.. چطور تا الان مشخص نشده بود؟!  یعنی شکاف مشخصه؟!  تو معاینات تا حالا ...

نمیدونم فک کنم چون خیلی ریزه دکتر گفتش ۸ماهگی بیار واسه عمل تا اون موقع مشکلی نداره مثه بقیه بچه هاس مراقبت خاصی نمیخاد 

سلام عزیزم، ای بابا.. چطور تا الان مشخص نشده بود؟!  یعنی شکاف مشخصه؟!  تو معاینات تا حالا ...

تهرانم عزیزم گفتن بیمارستان مفید خوبه واسه عملشم گفتن اصفهان دوتا دکتر خوب هستن که عمل میکنن

میدونید چیه بچه ها من خودمو واسه این چیزا اماده نکرده بودم خیلی سختمه میگم کاش خودم مریض میشدم بچم مشکلی نداشت🥺💔

فک‌کنم ازین قطع و وصلیا پیش بیاد طبیعیه، تا رحم پاکسازی شه و به حالت اول برگرده عجیبه واقعا همه ت ب ...

اره تنها چیزی که تو بارداری دچارش نشدم یبوست بود 🤣

باشه عزیزم میگیرم حتما❤️

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  
اره پیش دکتر جراح بردم  اخه خیلی کوچیکه  خیلی سخت دیده میشه متخصصم برده بودم چیزی نگفت

خودت از کجا شک کردی؟ منم به فکر انداختی نکنه پسر منم داشته باشه ندیده یاشن؟

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  
اگه شکمت نخورده باشه زمین فکر نکنم مشکلی پیش بیاد من تو حانلگی چندبار شکمم خورد اینور اونور خداروشک ...

تو این هفته از رو شکم تازه حرکاتشو میدیدم🥹

اما امروز فقط یکم حس کردم...