2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520794 بازدید | 37359 پست
خداروشکر مفید بود، سرماخوردم.میام سر فرصت همه چیزو مینویسم. فقط نگرانی ب اون شکل نداره. ۹ ماهم اس ...

ایشالله زودتر خوب شی.. عجله ندارم هر موقع فرصت داشتی و سختت نبود 😘 اما انقد حرفات آروم‌ترم کرد، هیچکسی با شرایط خودم پیدا نمیکردم؛ خیلی خوشحالم برام از تجربه‌ت نوشتی مخصوصا اینکه خداروشکر راهتو به سلامت طی کردی و نی‌نی رو صحیح و سالم و سر موقع بغل میگیری 🤲♥️✨

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام من ۶ ماهه اقدام کردم و هنوز باردار نشدم و خیلی ناراحتم    

سلام ناراحت نباش سخته اما نشدنی نیست ایشالله به زودی باردار میشی.. من که ماه هفتم اقدام باردار شدم.. ایشالله شما هم همین ماه مثبت میشی 🤲♥️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام خانوما خوبید من شدید امروز ترشح تحمک گذاری داشتم🥴همراه با درد تخمک گذاری فردا میرم سونو واژی ...

خیره ایشالله .. خبر بده 🤲♥️

سلام بچه ها خوبین

فردا موعدمه برام دعا کنین

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
باز پرولاکتینت رو بررسی کردی ببینی پایین اومده یا نه؟ پرولاکتین بالا نمیزاره باردار بشی، علائم داری؟

تازه داروم تموم شده منتظرم پریود شم روز سوم برم برای چک

علائم تقریبا مث قبل پری یه خورده شدید تر از دیروز عصر هم خیلی خیلی کم لکه بینی دارم

خدا رو چه دیدی رفیق،شایدشد 🥰 حتما میشه🍀
باشه عزیزم  حتماا  فقط شرایط خاصی داره شونو واژینال؟یعنی اقدام اینا نباید باشه ی فرق ...

نه هیچی، تا اونجا که میدونم مشکلی نداره

سلام بچه ها خوبین فردا موعدمه برام دعا کنین

سلام عزیزم، ایشالله که با خبرای خوب بیای 🤲♥️

امپول اچ سی جی زدم دیروز دعا کنیدد این ماه بگیره و منم مامان بشم

ایشالله با خبرای خوب میای شما هم 🤲♥️

من قبل عید باردار بودم،ولی اردیبهشت کورتاژ شدم.قلبش تو ۱۱ هفتگی وایساده بود.دلیلشم نفهمیدم😔 دوباره ...

انشالله این ماه نتیجه میگیری سخته ولی باید تحمل کرد منم بعد از خارج از رحمی که داشتم‌ماه دوم اقداممه خدا کنه همه نتیجه بگیریم و بارداری سالمی داشته باشیم