من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
شیراز ایقد گرون و وحشتناک شده تهران که دیگه پایتخته به خاطر مهاجرتای بی رویه به کلان شهرا و علی الخصوص تهران وضعیت این شده الان خواهر خودم یه خونه قدیمی اجاره کرده ماهی ۸ با ودیعه ۲۵۰
هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه...
خیرسرم میخاستم ارشدم رو تهران بخونم بعد گفتم ازدواج کنم اونجا با شوهرم خونه میگیریم ولی الان که اینطوره یا باید ازدواج رو عقب بندازم و دو سال رو تهران خوابگاه دولتی باشم یا باید تو همون استان خودم ارشد رو بخونم
شیراز ایقد گرون و وحشتناک شده تهران که دیگه پایتخته به خاطر مهاجرتای بی رویه به کلان شهرا و علی الخص ...
واقعا سخته ...بعدمن میخام ارشدم رو تهران بخونم بعد گفتم ازدواج کنم اونجا با شوهرم خونه میگیریم ولی الان که اینطوره یا باید ازدواج رو عقب بندازم و دو سال رو تهران خوابگاه دولتی باشم یا باید تو همون استان خودم ارشد رو بخونم