2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516280 بازدید | 37239 پست
من که پری شدم😥☹️بچه ها برای بیخیال شدن و فکر نکردن ب بارداری چ راهکار هایی خوبهبگین فقط من اصن یه د ...

فهمیدی به منم بگو

والا معنی این حرف که بی خیال باش اصلا نمی‌فهمم 

آدم وقتی میبینه سنش داره میره بالا سعی میکنه مرتب اقدام کنه

بعدشم وقتی پری منظم هست آدم میدونه کی اقدام کنه که احتمال بارداری هست 

پس وقتی اقدام میکنی از اونور همش حواست هست ببینی پری میشی یا نه

دیگه چطوری اقدام کنی و بعدشم بی خیال باشی!!

من که تو این دوسال متوجه نشدم چطوری اقدام کنم وبی خیال هم باشم😏😏😏

من که پری شدم😥☹️بچه ها برای بیخیال شدن و فکر نکردن ب بارداری چ راهکار هایی خوبهبگین فقط من اصن یه د ...

عزیزم ببین به چ که کاری علاقه داری 

من خودم سریال دانلود میکنم میبینم 

یوقتایی هم میرم بیرون یکم حال و هوام عوض میشه در کل بنظرم ب خودت القا کن که اصلا تو اقدام نیستی !

من این ماه نسبتا بیخیال تر بودم فقط ۳ روز مونده به پری یکم فکرش افتاد ب سرم باز 

این ماه هم ک خودمو همسرم رفتیم دکتر باید سونو و ازمایش بدیم ببینیم نتیجه چی میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فهمیدی به منم بگووالا معنی این حرف که بی خیال باش اصلا نمی‌فهمم آدم وقتی میبینه سنش داره میره بالا س ...

اره خیلی سخته 

ولی من خودم ۲ ماه اول بیشتر استرس داشتم ۲ ماه دوم بهترم 

این ماه ک خیلی ریلکس تر بودم

باید پیش خودت اینجوری فکر کنی ک اصلا تو اقدام نیستی

به خودت القا کن اقدام نکردی 

در طول روز هم سریال ببین یا ورزش کن 

بیرون برو یجوری ک وقتت بگذره کمتر فکرو خیال کنی 

شما چند وقته اقدامین ؟ فک کنم دیده بودم شمارو تو صفحه های قبل تر 

امیدوارم ب زودی دامنتون سبز شه 

راستی امروز همسرم رفت دکتر ارولوژ ازش پرسید ازمایش کجا بره خودش یه جارو معرفی کرد ک زیر نظر ازمایشگاه نیلو هست 

چون ما کرجیم 

ازش پرسید ابن سینا و مام چطوره ؟ گفت معمولا مراکز ناباروری رنج رو یه مقدار پایین رد میکنن 

خودش هم توی یکی ازین مراکز هست ( البته مام و ابن سینا نیست ) 

خلاصه ادم نمیدونه باید چیکار کنه تصمیم گرفتیم همینجا ک دکتر معرفی کرد بریم واسه ازمایش 🤕

اره خیلی سخته ولی من خودم ۲ ماه اول بیشتر استرس داشتم ۲ ماه دوم بهترم این ماه ک خیلی ریلکس تر بودمبا ...

منم دیگه بی حس شدم اینقد که هر ماه پری اومده

ولی اینکه کامل بی خیال بشم نه نتونستم یادم میمونه

من تقریبا دوساله اقدام میکنم و موفق نشدم

منم دیگه بی حس شدم اینقد که هر ماه پری اومدهولی اینکه کامل بی خیال بشم نه نتونستم یادم میمونهمن تقری ...

خیلی سخته 

ولی همش حواس خودتو پرت کن تا فکرش اومد به ذهنت سریع خودتو مشغول یه کاری کن ک هواست بره جای دیگه ! 

چاره ای نیست 

درکل این پروسه خیلی رو مخه 

من ک ۴ ماهه کم اوردم 

شما ک دیگه حق داری واقعا 

انشالله خدا بهت همین ماه یه تو دلی سالم وصالح بده❤️🤲🏻

اسم دکتر میگی؟ دکتر خوبیه؟

کرجی شماهم ؟ اسمش هادی ملکی هست 

من تعریفش رو شنیدم امروزم همسرم رفت مطبش گفت دکتر خوبی به نظر میاد کامل وقت میزاره و جواب سوالتو میده 

هنوز ب مرحله تجویز نرسیده ک بگم چطور بوده 

مطبش کنار بیمارستان تخت جمشیده

فهمیدی به منم بگووالا معنی این حرف که بی خیال باش اصلا نمی‌فهمم آدم وقتی میبینه سنش داره میره بالا س ...

آره واقعا نمیشه منم پریم منظمه این ماهم فقط ۳ روز بخاطر شیاف عقب افتاد ولی مطمئن بودم باردار نیستم منتطر پری شدم ک خداروشکر امروز شدم ک ب اقدام بعدی برسم

من تا تو اقدامم بیخیالم اما نزدیک ب موعد نه میگذره نه میشه بیخیال شد

اما این ماه دیگه میخام امتحان کنم با یوگا و ورزش و کتاب خوندن و تلوزیون دیدن شروع کنم 

عزیزم ببین به چ که کاری علاقه داری من خودم سریال دانلود میکنم میبینم یوقتایی هم میرم بیرون یکم حال و ...

تو شهر همسرم زیاد بیرون برو نیستم در حد خونه مادرش فقط و اینکه بیشتر به خیاطی و اشپزی. دسر و این چیزا علاقه مندم در کل از صبح تا شب کار خونه هم هست برا انجام اما بازم فکر میاد یهو 

تو شهر همسرم زیاد بیرون برو نیستم در حد خونه مادرش فقط و اینکه بیشتر به خیاطی و اشپزی. دسر و این چیز ...

خیاطی ک خیلی عالیه کلی فکر ادمو خالی میکنه 😍 من یه مدت شروع کردم یاد گرفتم ولی افتاد ب جابجایی خونمون ولش کردم یکم از ذهنم رفته 

درکل خیلی پروسه تو مخیه 😩 دکتر من ک میگفت یک سال اقدام کن بعد میفرستمت ازمایش های دقیق تر

گفتم برو بابا یه سال نتیجه نگیرم تازه بیوفتم دنبال دلیل و درمان 

همینجوریش رو مخ هست !!! 

منم این ماه برای اولین بار تو کل زندگیم پریودم خیلی عقب افتاد، و تو‌ سونو معلوم شد کیست تخمدان دارم ...

سلام عزیزم ببخشید دیر جواب دادم 

۲۲ نوبت ام ار ای دارم جوابش هم ده روز بعدش میاد نمیدونم کی عملم میکنه دکترم 

من هنوزم پریود نشدم کل بدنم بهم ریخته

خیلی میترسم موقع عمل مشکلی واسه تخمدانم پیش بیاد خیلی استرس دارم میترسم با یه اشتباه پزشکی زندگیم نابود بشه

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
سلام عزیزم ببخشید دیر جواب دادم ۲۲ نوبت ام ار ای دارم جوابش هم ده روز بعدش میاد نمیدونم کی عملم میکن ...

عزیزم نگران نباش توکل بر خدا ایشالله هیچ مشکلی پیش نمیاد و خیلی زود میای خبر بارداریتو میدی

سلام عزیزم ممنونم از دعای قشنگت 💖هنوز منتظرم ۲ روز مونده تا موعدم...از بعد لکه بینیم پاک پاک هستم ...

عزیزمممم 🥺 امیدوارم که مثبت باشی، خدا بزرگه ✨

این حالت‌هایی که میگی از تغییر هورمونیه که هم برای بارداری هست هم برای پریود، احتمالا چون استرس داری و بلاتکلیفی تشدید شده واسه همین تهوع داری 🥲 امیدوارم ختم به خیر بشه.. ❤️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
ممنون الی جون والا من از یه دکتر پرسیدم گفت اره اثر داره مثال زد مثلا دیکلوفناک و ایبوپروفن و ژلوفن ...

آره میدونم منم سال‌هاست با میگرن درگیرم... من تزریق بوتاکس سر انجام میدم، خیلی بهترم کرده، اما یکماه قبل اقدام باید تزریق شه و فاصله بیفته، و اثرش زود میره بعد ۴-۶ ماه... تا تزریق میکنی و شروع میکنی اقدام نوبت تزریق بعدی میشه، اقدامم که نمیگیره به این زودیا 🥲 بستگی به دکترا داره نظرا متفاوته.. اما دوتا دکتر زنان و مغز من گفتم اوکیه! خودم سعی میکنم کمتر استفاده کنم اما نمیشه تو دوره تخمک‌گذاری به خاطر هورمون سردردام خیلی شدیده 😭

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱