2777
2789

مثلا دیشب بهش گفتم سفره رو جمع کن ، گفت مامان من صبح سفره رو جمع کردم

کلاس سومه

یا مثلا میگم نمکدون رو بیار، میگه مامان من نمیتونم

خییلی ناراحت میشم 

میگم شاید من درست تربیتش نکردم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باید بامحبت بیشتری شاید بگید

نمیدونم من خییلی بهش محبت میکنم ولی اون این رفتار رو انجام میده از چشمم میفته حس ناامیدی میکنم 

دوس دارم بدونم دخترای دیگه تو این سن چجوری هستن

البته وقتی کاری بهش میگم با محبت نمیگم ولی در کل خییلی بهش محبت دارم، میگم شاید محبت زیادی من اون رو اینجوری کرده، ولی چون همیشه باهاش مهربونم یه کوچولو عصبانی میشم می‌ترسه 

توقع دارم انجام بدهتوقعم زیاده؟

نه ولی اون بچس ...هنوز کوچوله .باید روی تربیتش کار کنی..عصبانی نشو ازش  ....بچه ها الگوشون پدرومادره ..خصوصا مادر...

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) 

بعضی وقتا بله 

اون بچه هم انسانه تحت مالکیت شما که نیست 

طبیعیه که گاها دلش نخواد یا نتونه کاری که ازش خواستید رو انجام بده 

نمیشه که هرچی که بخوای بی چون و چرا انجام بده 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

نه ولی اون بچس ...هنوز کوچوله .باید روی تربیتش کار کنی..عصبانی نشو ازش ....بچه ها الگوشون پدرومادره ...

چکار کنم؟ بچه های دیگه انجام نمیدن؟

عصبانی نمیشم ولی عمیقا دلم میشکنه

میگم من این همه کار میکنم ، یه کار کوچیک ازش میخوام میگه نمیتونم

بعضی وقتا بله اون بچه هم انسانه تحت مالکیت شما که نیست طبیعیه که گاها دلش نخواد یا نتونه کاری که ازش ...

درسته، میخوام بدونم برخورد درست چیه و همونو انجام بدم

نمیخوام از روی ترس هر کار گفتم انجام بده

میخوام دلی باشه

من دوتا پسر دارم توقع دارم کمک کنن تو کار خونه نه اینکه همه کارا بلکه کارهایی مثل خرید .آوردن سفره وسایل شام جمع کردن سفره خریدجزیی شاید گاهی دعواشون بشه که من انجام نمیدهم اما من بهشون وقت میدم تا انجام بدن در کل بچه باید کمک حال باشه توقع شماهم بجا هست

من دوتا پسر دارم توقع دارم کمک کنن تو کار خونه نه اینکه همه کارا بلکه کارهایی مثل خرید .آوردن سفره و ...

چند سالشونه؟

دلم نمیخواد بدنم برخورد درست واقعا چیه

کهر نگم بهش تنبل میشه

کار خم میگم از ده تا دوتاشو انجام میده

درسته، میخوام بدونم برخورد درست چیه و همونو انجام بدمنمیخوام از روی ترس هر کار گفتم انجام بدهمیخوام ...

فقط کافیه بهش حق بدید و نخواهید همیشه تحت فرمان باشه 

در غیر اینصورت فقط حس لجیازیش رو تقویت میکنید 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

چکار کنم؟ بچه های دیگه انجام نمیدن؟عصبانی نمیشم ولی عمیقا دلم میشکنهمیگم من این همه کار میکنم ، یه ک ...

من خالم پیش ی مشاور میرفت میگفت فقط و فقط قاطعیت 

روانشناس گفت کاری ک انحام نمیده و برعهده اونه انجام ندید 

حتی سفره حمع کردن انقدر بمونه تا خودش انجام بده 

ی شبم غذا بودار باشه بگین باید بشوره هر چی بمونه خب سخت تر بو میره دیگه اینجوری نمیشع