2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بی بی لند دادم دخترم اوق می زنه منم دوست دارم بخوره. کسی بوده بچش تو 2 ماهگی پستونک بگیره
فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظًا وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ. خدایا ممنون به خاطر هدیه آسمونی که بهمون دادی، خودت پناهش باش. *خدایا همسرم و دخترم به خودت سپردم*
سها جون چجوری پستونک دادی تو خواب ؟ شیرینش کردی؟ چه مارکی دادی
فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظًا وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ. خدایا ممنون به خاطر هدیه آسمونی که بهمون دادی، خودت پناهش باش. *خدایا همسرم و دخترم به خودت سپردم*
من اولش دوست نداشتم روزای اول ندادم بعد ساده بی بی لند دادم سرش خیلی کوچیک بود نتونست بگیره ارتودنسی گرفتم بزگه تا می ذارم تو دهنش اوق می زنه
منم دختزم با سینه می خوابه الان دیگه دوست دارم بگیره
دکتر بمن گفت برای جلوگیری از خفگی توی خواب و اعتماد به نفس بچه عالیه البته نمیدونم ربطش چی بود اما پسر منم از وقتی پستونکی شد خیلی ارامش داشت البته پسرم خیلی هم وابسته شده بود طوری که تا 6 سالگی میخورد
آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست