2777
2789
خسته شدم از اخلاق شوهرم اصلا درک نمی کنه باردارم همش تو استرس و تنش و اعصاب خوردی داره می گذره خسته شدم خدا
من ایمان آوردم که خدا هیچ وقت دیر نمی کنه!!!!!!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم من هم اوایل حاملگی ام به شوهرم خیلی گیر میدادم و همش ازش توقع داشتم. ولی از وقتی خودم رو عادت دادم به بی توقعی بودن از دیگران اون هم بهتر شد و بیشتر میخواد پیشم باشه.
خدایا فرزندم رو سالم و صالح, خوش قدم و خوش روزی قرار بده. آمین
2803
2804
ببین عزیزم بزار یه توصیه ای بهت بکنم این دوران و به بهترین نحو بگذرون چون تاثیرش تو آینده ی بچه ی شماست من خودم بارداری پر تنشی داشتم و حاصلشو دارم میبینم یه بچه لجججججججججباز شوهرت هر کاری میکنه بزن به در بیخیالی و به روی خودت نیار به خدا بعدا پشیمون میشی ولی دیگه فایده نداره
تو سیگارو خاموش کن تا بگم ...
چه طور میشه با گریه هم دود شد...
چه طور میشه با خنده هم زخم خورد....
چه طور میشه با عشق نابـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــود شد....
2805
سلام با اجازه صاحب تاپیک بچه ها یه سری به این تاپیک بزنین فقط اینا بدونین که دل سنگ هم آب میشه بخدا یه صلوات هم برای شادی روح آقا بهنام شوهر سمی عزیز بفرستین .................... التماس دعا http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=983410&postID=39602610
لحظه ها را میگذراندیم تا به خوشبختی برسیم غافل ازاینکه خوشبختی درآن لحظه هائی بود که گذراندیم