2777
2789
عنوان

سلام بچه ها بارانم بیایین زود

| مشاهده متن کامل بحث + 47 بازدید | 84 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب گفتی عزیزم،چون تو،توهمه تاپیکات میای میگی فلان ظلم روشوهرم بهم کردبعدمیای میگی پشیمون شدواینجوری ،دوباره فرداروزتاپیک میزنی شوهرم دوباره بدترشوبه سرم اوردتاکی میخوای این دورباطل روادامه بدی ...به خودت بیایه بارسفت وسخت بترسونش کارتودرست کن ننه شوبنشون سرجاش
اذان صبح های حیات بخش .... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
نه نمیرم.خونم چراباید محکوم به این زندگی بشم مرگ فقط چاره نداره کسی که فکرش زندگی کردن باشه خودشو به اب و اتیش میزنه حفظ کنه می گه امروز بیا به خانوادم بگو غلط کردم گوه خوردم شمارو اذیت کردم یاخدا می خوام یه فریادی بکشم عرشت بلرزه کی اذیت شده من یا اونا
وا... چ بی ادب... معلوم نیس چی میخواد... تاپیکاتو خوندم خیلی اذیت شدی. بچه ننه بودن خیلی سخته... وقتی ک خودت مهم نباشی از هرجهت... عصبیم کرد ....ااااه
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.
با این حرفهای که زده معلومه همون ادمه فقط یکم ترسیده بگو من ازت نمیخوام مامانتو به خاطر من بکشی فقط هرکس جایگاه خودشو داره بعدم بگو حالم خوب نیست میخوام چند روز خونه مامانم باشم و حتما برو خونه مامانت
منو آذر صدا کنید😊
شوهرت هنوزکه زبونش برات درازه؟؟؟اصلابرنگردخونه
اذان صبح های حیات بخش .... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
یا ابالفضل... این دیگه کیییییییه.... ب جای دل بدست اوردن چی میگگگگه.... باز خوبه قبل رفتنت خودشو نشون میده....
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.