2777
2789
اعتباری به این حرفاش نیست حتماتعهدم ازش بگیر..مامانت راضیه برگردی؟؟
اذان صبح های حیات بخش .... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوب شد باران جان خدا راشکر ولی باز زیاد بهش اعتماد نکن مردا روزی صدتا قول میدن پس وضعیت خودت چطوره

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

به نظرم این سری سفت وسخت بگیر،محکم کاری کن وبعدبرگرد،وگرنه حالاحالاهاداستان باری باشوهرننه دلیلت
اذان صبح های حیات بخش .... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
گفتم گناه تو افسارت دست خانوادت بودنه اما تعهد نمیدی مامانت با عوت باید بیان خونمون و پیش خانوادم وعموت که خیلی ازش حساب میبرین قول بده که پاشو از زندگیمون بکشه بیرون مثل ادمایه عادی رفت وامد کنیم خوب باشیم دیگه کشش ندارم یکی از این دوکارو باید انجام بدی منم فعلا میرم خونه مامانم تا زمانی که یوی از این دوشرط روقبول کنین وانجام بدین خودشم فقط این هفته باید انتخاب کنی
می گه خیچ کدوم شدنی نیست من مامانمو بشکنم به خاطر تو منم جواب دادم خوش اومدی منم ایندمو باقی مونده عمرمو به پایه تو وخانوادت نمیذارم می خوام ایندمو بسازم از زندگیم برو بیرون