2777
2789
عنوان

قند و لوپوس

1468 بازدید | 45 پست

سلام،دوستان من چند سالیه با علایم لوپوس دست و پنجه نرم میکنم ،دکترهام داروهای کورتن و هیدروکسی دادن و کلسیم و اینا....چندین ماه بود علایم پوستی داشتم ،هرزگاهی تب بدن و بدن درد و بقیه موارد...خب سخته ولی زندگی مو میکردم..میدونید که لوپوس به بند بند بدن کار داره....جدیدا زده به قندم..ببینید من میدونم کورتن قند میاره، ولی مال من خود التهاب م زده..لوپوس نمیذاره انسولین راحت  آزاد  بشه تو خون....حمله میکنه بهش...مثلا خارش م کم میشه یهو  دهن م شیرین میشه یا تکرر ادرار میگیرم قندمم نزدیک مرز بود ..تو گروه پروانه ها ک بودم یادم نمیاد کسی لوپوس قندی گرفته باشه..خیلی ناراحتم آخه قند خیلی جاها رو درگیر میکنه، اونقد لاغرم که پرهیز غذایی دیگه وحشتناک ترش میکنه...بیاید یکم باهام حرف بزنید😭😭

خدایا بحق اسما اعظم ت شفامون بده

ان شاءالله خدا شفاتون بده

اونقد سختی کشیدم با کوچک ترین جمله این جوری گریه م در میاد😭من آرزوی قلبی م شفای همه بیماران هست ،ارزومه ی روزی هیچ مریضی دیگه نباشه همه سالم باشن

من قید ازدواج و همه چیو زدم این چند سالی ک مریض شدم فقط میگم خدایا دست نگاه کن نشم..مرگ ک حقه منو تنها نذار😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونقد سختی کشیدم با کوچک ترین جمله این جوری گریه م در میاد😭من آرزوی قلبی م شفای همه بیماران هست ،ار ...

عزیزم ان شاءالله خدا به دلت نگاه کنه و حالت خوب بشه.واقعا سخته ولی دیگه چه میشه کرد فقط فقط توکل به خدا

اونقد سختی کشیدم با کوچک ترین جمله این جوری گریه م در میاد😭من آرزوی قلبی م شفای همه بیماران هست ،ار ...

سلام میشه بمن کمک کنی ؟ منم علایم شمارو دارم ، اگه میشه چنتا سوال بپرسم

اگ بیماریت خونیه دکتر توگه رو معرفی میکنم بهت زندگی منو ک نجات داد دستش واست شفا باشه

علایم هات چیا بود ،ک شک به فون ویلبراند برده دکتر قبلی ت؟توروخدا علایم تو بگو

بپرس عزیزم

عزیز علائم خاصی داره من بمرو تو زندگیم هر چند سال یه مفصلم درگیر درد بوده الانم کمرم و مچ پام درگیره کمر که نه بالای باسنم چهار ماهه تکون نمیتونم بخورم ممکنه منم لوپوس گرفته باشم؟

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عزیز علائم خاصی داره من بمرو تو زندگیم هر چند سال یه مفصلم درگیر درد بوده الانم کمرم و مچ پام درگیره ...

نمیدونم عزیزم، من با این همه سختی تست لوپوس م باز منفی بوده،هزار چهره س،بر حسب علایم بالینی دارو میخورم، دیگه اونو گذاشتم کنار..انعقاد خونم کم شده مدام خون ریزی میکنم،واقعا نمی دونم چقد زنده م

نمیدونم عزیزم، من با این همه سختی تست لوپوس م باز منفی بوده،هزار چهره س،بر حسب علایم بالینی دارو میخ ...

انشالله صد سال زنده ای .ممنون از جوابت منم موندم بخدا بدنم کشش زندگیو نداره😔

عزیز علائم خاصی داره من بمرو تو زندگیم هر چند سال یه مفصلم درگیر درد بوده الانم کمرم و مچ پام درگیره ...

عزیزم،برو روماتولوژی به جای ارتوپد،بذار تمام تست های لوپوس  یا رماتیسم مفصلی رو ازت بگیره،این جوری مشخص نمیشه

انشالله صد سال زنده ای .ممنون از جوابت منم موندم بخدا بدنم کشش زندگیو نداره😔

ناشکری نشه ولی اگه ترس از قبر و قیامت و اعمال مون نبود ارزو مرگ دارم، آدم خجالت میکشه اطرافیان ش درگیرش میشن،مدام رنج های جوراجور 😔

عزیزم،برو روماتولوژی به جای ارتوپد،بذار تمام تست های لوپوس  یا رماتیسم مفصلی رو ازت بگیره،این ج ...

همین قصدو دارم میخوام برم .فقط بخاطر بچه هامه که آرزوی مرگ نمیکنم اما یه مادر زمینگیرم که کاری ازش برنمیاد 😧

ناشکری نشه ولی اگه ترس از قبر و قیامت و اعمال مون نبود ارزو مرگ دارم، آدم خجالت میکشه اطرافیان ش درگ ...

من ازون نمیترسم بخدا همش میگم کاش قبل ازدواج مرده بودم که الان بفکر بچه هام نمیبودم 

2810