2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000379 بازدید | 25337 پست
سلام.آروشا جان به نظرت ما داریم میریم با خودمون چمدون ببریم . سایز متوسط از این دسته دارا . ما گفتیم ...

ببینید چمدون های سایز بزرگ اگه پر از لباس باشن یعنی تا آخرین حد ممکن تقریبا 24 تا 25 کیلو میشن شما اگه دو نفر باشین می تونین دوتا چمدون بزرگ و یه چمدون سایز کوچیک رو بدین قسمت بار و یه چمدون سایز کابین و دوتا کوله هم ببرین داخل هواپیما.فکر میکنم این تعداد دیگه براتون کافی باشه. من ساک رو پیشنهاد نمیدم چون شرکتهای هواپیمایی خیلی دقت بخرج نمی دن و احتمال پاره شدنش هست چون محکم نیستن.ضمنا قیمت چمدان خوب با ایران برابره بهتره از همینجا ببرین . از اینجا لباس کم ببرین اونجا همه چی بخرین و بپوشین

مریم جون من هتل کارتون هستیم . شنبه پروازمونه . یکی از دوستامون دو بار رفته کارتون تعریف می کرد می گفت خوبه . دور میدون تکسیم هست به همه جا نزدیکه. حالا بریم خودمون ببینیم چه خبره   

شروع رژيم 97/07/22---وزن شروع69--67--66/5--66_۶۵--64--63وزن هدف >>> 57

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آروشا یعنی غیر کوله پشتی و کیف کوچولو کج م می تونم یه ساک دیگه هم ببریم تو کابین ؟؟؟؟ واقعا ؟ اونارو که می بریم کابین دیگه نمی کشند وزنشون چقدره ؟

من بین گلدن سیتی هتل رویال  و گرند جواهر موندم. قصدم هم گردش و هم خریده

گرند جواهیر تو منطقه خوب و دوست داشتنی شیشلی هست اتاقاش از گلدن سیتی بزرگتره و هتل شیک تری هم هست. تا ایستگاه مترو شیشلی ده دقیقه تا یه ربع پیاده روی داره .گلدن سیتی بین پل آتاتورک و گالاتا هست نزدیک به برج گالاتا و خیابان استقلال البته یه کم سربالایی داره برای رفتن به خیابان استقلال و به ایستگاه مترو هالیچ و تراموا هم نزدیکه. حالا با توجه به معیارهاتون و قیمتشون انتخاب کنید.

آروشا یعنی غیر کوله پشتی و کیف کوچولو کج م می تونم یه ساک دیگه هم ببریم تو کابین ؟؟؟؟ واقعا ؟ اونارو ...

بله میتونید ببرین ازین چمدونهای کوچیک که بهش میگن چمدون کابین می تونید ببرین یا یه ساک کوچیک

سلام . بچه ها من هواشناسی نگاه می کنم هر کدوم یه چیز میگه  . ما از شنبه 28 اکتبر اونجا هستیم تا 2 نوامبر که میشه پنج شنبه . کسی می دونه هوا هفته آینده استانبول چطوره ؟ به نظرتون نوشته بارونی واقعا بهمون خوش نمی گذره ؟ 

سلام . بچه ها من هواشناسی نگاه می کنم هر کدوم یه چیز میگه  . ما از شنبه 28 اکتبر اونجا هستیم تا ...

چرا نباید بهتون خوش بگذره؟؟؟ بارونی بودن هوا اصلا ربطی به خوش گذشتن یا نگذشتن نداره اتفاقا بارون استانبول هم زیباست این خودتون هستین که باید کاری کنید که خوش بگذره. دو روز اول که هوا بارونیه سعی کنید تو مناطق سرپوشیده مثل ایاصوفیه باسیلیکا سلطان احمد  توپکاپی یا دلما باهچه و یا مراکز خرید باشید و بقیه روزها که هوا تقریبا خوبه مخصوصا دو روز آخرتون به برنامه های دیگه اتون برسین.

مامان آبتین عزیز ممنون از پاسگوییتون

دلیل انتخاب هتل ما تو آکسارای دسترسی به همه جا س آخه شوهرم چند باری استانبول رفته میگه آکسارای منطقه ی خوبیه اصلا اینطور نیست که امنیت نداشته باشه خصوصا برا خانواده آخه من بیشتر قصدم خرید زییییییییییادهههه بخاطر همین جایی میخام هتل بگیرم که به همه جا دسترسی داشته باشه تازه اونجا ساعت ۱۰ شب به بعد آفریقاییا بساطشونو اونجا میارن شوهرم میگه میتونی همونجا کلی خرت و پرت بخری حالا دیگه نمیدونم واقعا اونجا چطوره شوهرم که اینجور میگه

خانما دررمورد هزینه پارکینگ فرودگاه کسی اطلاع داره چقدرمیشه ؟با ماشین خودمون بریم بزاریم پارکینگ بصر ...

سلام

ما ماشین گذاشتیم تو پارکینگ قسمت روباز

برای 5 شب شد 62400 

به نظرم بیشتر می ارزه از آژانس

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ * چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که میگوید باش پس [بی درنگ] موجود می‏شود. خدایا شکرت بخاطر پسر عزیزم😍😍
سلام ما ماشین گذاشتیم تو پارکینگ قسمت روباز برای 5 شب شد 62400  به نظرم بیشتر می ارزه از آژا ...

مرسی گلم پسر دایی شوهرم تو فرودگاه کار می کنه دیشب زتگ زدیم گفت شبی 20 تومنه ....شوهرم قسمت رو باز نمیزاره ...البته اون بنده خدا گفت ماشین و بزارین پارکینگ پرسنل ....نمی دونین هزینه اسنپ چنده تا فرودگاه ؟

نتونستم کاربری قبلیمو احیاکنم😢
2810