2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000375 بازدید | 25337 پست
مرسی گلم پسر دایی شوهرم تو فرودگاه کار می کنه دیشب زتگ زدیم گفت شبی 20 تومنه ....شوهرم قسمت رو باز ن ...

بستگي به فاصله شما تا فرودگاه داره ، من از فرشته تهران تا فرودگاه ٣٦ تومن دادم شب

IN GOD WE TRUST ❤️❤️❤️
بستگي به فاصله شما تا فرودگاه داره ، من از فرشته تهران تا فرودگاه ٣٦ تومن دادم شب

من که شمالم بایددبیام تهران یا کرج شب قبلش ...نمی دونم کجا می مونیم که بگم فاصله ش چقد میشه 

نتونستم کاربری قبلیمو احیاکنم😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایران ایر چطوره؟ کمتر از همه قیمت دادن به ما 750 تومن!

آروشا جان یه سوال دیگه هم ازتون دارم، نوشته بودین از هتل گرند جواهیر راضی بودین، من توی سایت نگاه میکردم گرند جواهیر به مترو دوره، شما برای حمل و نقل از چه وسیله نقلیه عمومی استاده میکردین؟؟

هتل شاتل رایگان برای رفت و برگشت داره؟

ممنون میشم اگه راجع به این هتل بیشتر برام توضیح بدین

ایران ایر چطوره؟ کمتر از همه قیمت دادن به ما 750 تومن! آروشا جان یه سوال دیگه هم ازتون دارم، نوش ...

ایران ایر هم خوبه ولی تو شرکت های ایرانی من ماهان رو به همه ترجیح میدم.

گرند جواهیر به ایستگاه مترو شیشلی نزدیکه حدود ده دقیقه پیاده روی داره . اتفاقا اصلا دور هم نیست به مترو و به راحتی می تونین از مترو استفاده کنید

ایران ایر چطوره؟ کمتر از همه قیمت دادن به ما 750 تومن! آروشا جان یه سوال دیگه هم ازتون دارم، نوش ...

هتل گرند جواهیر از هتل هایی هست که همیشه قیمتش رو تورها بالا میگن. تو همون منطقه رادیسون بلو شیشلی رو هم قیمت بگیرین. اینساید به نسبت این دوتا پایین تره ولی اونم هتل خیلی خوبیه اونم قیمت بگیرین

ایران ایر هم خوبه ولی تو شرکت های ایرانی من ماهان رو به همه ترجیح میدم. گرند جواهیر به ایستگاه مترو ...

اقای مهرگان یه بار اینجا اطلاعات دقیقی درباره پروازهای ایرانی داده بودن حتی نوع هواپیماها رو هم می دونستن کاش پستتونو بخونن و دقیق راهنمایی تون کنن

اقای مهرگان یه بار اینجا اطلاعات دقیقی درباره پروازهای ایرانی داده بودن حتی نوع هواپیماها رو هم می د ...

پست هارو میخونم آروشا جان

ممنون که خیلی عالی جواب بچه هارو میدی شما.آفرین

در حال حاضر تمام ایرلاین های ایرانی از بهترین هواپیماهای خود در پرواز های خارجی استفاده میکنند.

اگر بخایم در مجموع ایمن ترین پروازهای استانبول رو به لحاظ نو بودن هواپیما  تقریبی خدمتتون بگم :

ابتدا پرواز های ترکیش ایرلاینز و سپس اطلس گلوبال و پگاسور 

و بعد ایران ایر به خاطر ورود ایرباس های جدید ۳۲۱ و ۳۳۰ خودش البته اگر در مسیر استانبول پرواز کنند.

سپس هواپیمایی معراج،و بعد هواپیمایی ماهان اگر با ایرباس های بزرگ ۳۴۰ خودش به استانبول بره

بعد هواپیمایی قشم و در ردیف های بعدی پروازهای زاگرس و تابان و آتا

اما،

در دیدگاه عامه مردم که جای پا و فاصله صندلی و کترینگ و غذای داخل هواپیما و بزرگی داخل هواپیما رو نشان دهنده ایرلاین بهتر بودن میدونن:( که البته بسیار مهمه):

ابتدا :هواپیمایی ماهان

سپس هواپیمایی ترکیش ایرلاینز و بعد اطلس گلوبال

سپس پرواز های معراج و قشم ایر و ایران ایر

و بعد زاگرس و تابان و در ردیف های آخر پرواز های پگاسوس و آتا( البته آتا ایرباس های ۳۲۰ خوبی داره ولی خیلی وقت ها از بوئینگ های ام دی قدیمی خودش استفاده میکنه)

...
هتل گرند جواهیر از هتل هایی هست که همیشه قیمتش رو تورها بالا میگن. تو همون منطقه رادیسون بلو شیشلی ر ...

مممنون عزیزم

رادیسون بالاتره

اینساید همین خدود قیمت

رادیسون از جواهیر بهتره؟

2810