2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000351 بازدید | 25337 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سوال دیگه شنیدم ترکیه تورمش زیاد شده با اینکه لیر پایین اومده ولی جنسا گرون شدن تایید میکنید شما؟ما سال 90 لیر 1100 تقریبا بود فک کنم البته میخوام بدونم الان مثلا قیمت غذا یا کرایه تاکسی و غیره الان خیلی گرونتر از اون موقع شده؟

خدای خوب و مهربونم کمک کن کار من و شوشو زوده زوده زود درست شه
مرسی خدا جونم
میشه اسم چند تا هتلش رو بگید لطفا من اگر بلیط ارزون شه برای اواسط مهر میتونم خودم رزرو کنم

خانم هتل زیاده چه پنج ستاره مثل مارمارا تکسیم و گزی بسفروس و ریکسوس پرا و چه هتل چهار ستاره مثل anjer hotel  و nidya hotel  که بیشتر نزدیک کاباتاشند

...
سلام جناب مهرگان.  الان که تورها رو چک میکنم برای حدود 14 یا 15 شهریور هنوز باز نشدن. راهی هست ...

سلام

برای اینکه با تور برید معمولا ده روز تا دو هفته قبل از پرواز پکیج هاشون باز میشه.مگر اینکه بدون تور بخاید برید 

...

سلام وقت بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه.ببخشید من شنیدم مرکز خرید هیستوریا استانبول کانتر تکس فری داره و میتونیم همونجا مالیاتی که رو جنسایی که خریدیم کشیدن رو پس بگیریم و دیگه نیاز نیست تو فرودگاه معطل بشیم.آیا چنین چیزی صحت داره؟و اگه دوستان مراکز خرید دیگه ای تو استانبول بلد هستن که کانتر تکس فری داره ممنون میشم معرفی کنند.و در آخر لطفا هرکس اطلاع داره بگه که مالیاتی که کشور ترکیه روی پوشاک کشیده چقدر هست یعنی هر 1000 لیر لباس که بخریم چقدرش بهمون برمیگرده.با سپاس

سلام وقتتون بخیر دوستانی که تازگی استانبول بودن به نظرتون برای دو نفر گردش خرید و غذا چه مقدار دلار ببریم؟آقای مهرگان شما میتونید راهنمایی کنید؟

بخند بزار همه بفهمن قویتر از دیروزی
سلام وقتتون بخیر دوستانی که تازگی استانبول بودن به نظرتون برای دو نفر گردش خرید و غذا چه مقدار دلار ...

برای دو نفر هر روز حدودا به ۷۰ لیره برای ناهار و شام نیاز دارید

برای خرید هم الا ماشالله.هر قدر خودتون پول ببرید.

گردش هم باز بستگی داره کجا بخاید برید.

...
برای دو نفر هر روز حدودا به ۷۰ لیره برای ناهار و شام نیاز دارید برای خرید هم الا ماشالله.هر قدر خود ...

مرسی که جواب دادید میشه یه حدودی بگید؟مثلا هزار دلار کافیه؟گردش فقط جزیره و آکواریوم میریم

بخند بزار همه بفهمن قویتر از دیروزی
2810