2777
2789

توهین نشع ب پولدارای سایت بلانسبت بعضیا ولی اکثریا هرچی پولدارتر بخدا ندیده تر هرچی ادم پولدار دورمه همش از نداری مینالن دائم میگن نداریم خرجا گرونع دستمون خالیع میخاسم فلان غذا بخوریم نداشتیم فلان لباس بخریم نداشتیم وقتی ی سفر میرن متوجع میشن فلان تور ارزونتر میبردع انقد حرص میخورن عع ی تومن ارزونتر بودع چرا واقن چرا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی دیدم اینجوری دوستم پولداره اگ هزار تومن اشتباهی برات خرج کنه مغزش میاد کف دستش

اخع این همه پول میخان چیکا ب چ دردشون میخورع 

چجوریع ک انق ناشکری میکنن ولی بازم دارم اونوقت ماها اگ ناشکری کنیم دیگ هیچ

این ی قانونه واس همه پولدارها 

بریز وبپاش و خرج و لارج بازیش توی خفا وتنهایی هست 

و جلو بقیه مخصوصاا بخیل و حسود و قوم شوهر و فامیل و آدم‌های بکن ک همیشه خدا قرض میخان اه و ناله و گله گرونی. تا پولی ندن قرض و تو چشم نیوفتن

همین کارارو کردن پولدارشدن

من اصن دلم نمیاد ناشکری کنم بخدا قسم بشینم داستان زندگیم بگم گریع ت میگیرع همین پولدارع میگ ت خیلی صبوری ت باید بری ماه عسل ولی یبار من ننالیدم اینا همش از بی پولی از همع چی مینالن خداهم کاریشون ندارع والا اگ ما بودیم خدا میگ چرا ناشکری میکینی😐

این ی قانونه واس همه پولدارها بریز وبپاش و خرج و لارج بازیش توی خفا وتنهایی هست و جلو بقیه مخصوصاا ...

اخه ما چیشون چش بزنیم مثلا😐ما هم خیلی جیزا داریم ک ممکنع ت چش بیفتیم مگ فق پول چش میخورع

2810