2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000359 بازدید | 25337 پست

تیرماهی عزیز

انتخابتون خیلی بدتر شد که

شما لطفا از طریق ت لگرام با من در ارتباط باشید تا کاری که ازم بر میاد براتون انجام بدم.چون توی تاپیک عمومی در رابطه با اطلاعات شخصی سفرتون شاید مطرح نکنید بهتر باشه

...

سلام جناب مهرگان

ببخشید مزاحمتون شدم

ما سه خانواده شامل پنج بزرگسال و سه کودک و سه زیر دو سال هستیم که دوشنبه سی ام به مدت هفت شب میریم استانبول

هتل گرند جواهر شیشلی رو گرفتیم

چند تا سوال داشتم از خدمتتون

۱_در مورد اتاق های هتل نکته خاصی هست که باید در نظر گرفته بشه؟

۲_پرواز ما ساعت ۶:۴۵ صبح هست آیا تا ساعت دو به ما اتاق رو تحویل نمی‌دن ؟

برنامه برای این هفت روز به شکل زیر چیدم

ممنون میشم راهنمایی کنید و اگه تغییر خاص و یا نکته خاصی مد نظرتان هست بهم بگید

دوشنبه پاساژ جواهر

سه شنبه باکرکوی

چهارشنبه خیابان تکسیم

پنجشنبه شهربازی ویالند و مرکز خرید آن

جمعه پاساژ فروم استانبول یا بازار بزرگ کدوم بهتره ؟

شنبه مرکز خرید اوپتیموم

یکشنبه جزیره‌ بویوک آدا

به جز جزیره بویوک آدا ، جزیره دیگه ای هست که شما بهم پیشنهاد بدید ؟

اصلا به نظرتون با این تعداد بچه گشت جزیره رو بریم یا نه ؟

هزینه شهربازی های داخل پاساژ ها به چه صورته؟

برای نقل و انتقال از مترو استفاده کنیم بهتره یا دولموش؟ لازم به ذکر هست که سه تا کالسکه همراه داریم

ممنون میشم اگه نکته ای مد نظرتون هست راهنماییم کنید

ببخشید تعداد سوال هام زیاد شد 🙈🙈🙈🙈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله در یک مسیر هستند و نیازی به تغییر خط ندارید من شنبه بازار بشیکتاش رو میشناسم و زیاد به درد ش ...

باز هم از وقتی که میگذارید نهایت تشکر رو دارم  و از خدا میخوام همینطور که شما به همه کمک میکنید ، خدا هم بهترین مسیرها ها را جلوی راه زندگیتان بگذارد.

Mamf

خیر چیز خاصی نیست.معمولا هتل اتاق خالی داشته باشه بهتون میده.ممکنه درین فصل تا ساعت ۱ نگهتون دارن بدلیل شلوغی

خانم باکرکوی میخاید برید چکار؟؟به من لطفا بگید این منطقه دور از هتلتون به چه دردی دقیقا میخوره؟؟؟؟

فروم استانبول خوبه و کامل

واقعا در مرکز خرید اپتیموم وقت خودتون رو هدر میکنید.

بله بیوک آدا خوبه.به هر حال سفر با این کعداد بچه کلا سخت هست.

هزینه شهربازی ویالند برای بزرگسال ۱۲۹ ترکیش لیر و بچه ها ۱۱۹ لیر.باز بپرسید

برای انتقال به نظرم از تاکسی استفاده کنید چون تعدادتون زیاده هم راحت ترید و هم تفاوت زیاد معناداری با مترو و تراموای پیدا نمیکنه

...
Mamf خیر چیز خاصی نیست.معمولا هتل اتاق خالی داشته باشه بهتون میده.ممکنه درین فصل تا ساعت ۱ نگهتو ...

ممنونم از پاسخ‌گویی سریعتون 

باکرکوی مرکز خرید خود ساکنین استانبول هستش و دوستان خیلی زیاد تعریفش رو دادن 

من منظورم شهربازی های داخل پاساژ ها هستش ،مثل شهربازی داخل جواهر 

و موضوع بعدی اینکه هوا الآن اونجا چطوره؟احتیاج هست برای بچه ها لباس آستین بلند ببرم؟

هر طور صلاح خودتونه ولی رفتن به باکرکوی اصلا ضرورتی نداره

داخل جواهر من شهربازی ندیدم فقط برای بچه ها چند اسباب برای بازی کردن هست

هوا کاملا مطبوعه و ظهر ها گرم و کمی شرجی و شب های خنک و عالی

...
سلام آقای مهرگان هتلهایی که خواسته بودم برام چک نکردید؟

سلام خانم

خدمتتون عرض کردم که در ت لگرام یا ای میل پاسخگوی شما خواهم بود چون اطلاعات مربوط به قیمت و تاریخ سفر شما نباید اینجا و در تاپیک عمومی مطرح بشه.

در ای میل یا ت لگرام تاریخ دقیق سفر و تعداد نفرات رو برام بنویسید تا سریعا براتون چک کنم و در صورت لزوم رزرو رو انجام بدم

...

سلام جناب مهرگان.شبتان بخیر.پارسال شما برای من و خانوادم هتل Peninsula galata را رزرو کردید در نزدیک کاباتاش که خیلی خیلی راضی بودیم و بهمون خیلی خوش گذشت.امسال میخایم برای هفته سوم شهریور بریم استانبول و 5 نفر هستیم.هر پیشنهادی بهمون بدید قبول میکنیم چون به انتخاب هاتون اطمینان کامل دارم و پارسال خیلی سفر عالی داشتیم.میشه چند هتل را در همون اطراف بهمون پیشنهاد بدید؟

Ahran

خواهش میکنم خانم.لطف کنید در تل گرام یا ای میل برام بنویسید که چند نفرید و تاریخ سفرتون کی هست که براتون هتل رو چک کنم متناسب با بودجتون و بلیط هواپیما رو هم اگر خواستید براتون رزرو کنم.شماره من در زیر پست هام نوشته شده و ای میل من هم: vahid.delkash@yahoo.com

خوشحال میشم کمکتون کنم

...
2810