2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000359 بازدید | 25337 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان سلام من ادامه مطالب رو مرنویسم براتون شما برای پیدا کردن مسیرهاتون در ترکیه نیاز به یک اپلی ...

شقایق جان برات درخواست دوستی فرستادم تا از تجربیاتت استفاده کنم 

شما گفتی از بوکینگ میتونبم بدون ویزا کارت و مستر کارت هتل رزرو کنیم آخه بدون بیعانه مگه میشه و اینکه میگی اتاقهای با کنسلی رابگان بگیریم آخه بدون کارت پولی نمیدیم که بخاطر کنسلیش ازمون کم کنه؟یکم گیج شدم میشه برام توضیح بدی؟

بخند بزار همه بفهمن قویتر از دیروزی

سلام روز بخیر.

دوستان و خصوصا سحر جان من یک چیزی میخوام که شاید دیده باشید تو استانبول که بتونید کمکم کنید.من یک شکم مصنوعی میخوام.ازایناکه مثلا تو فیلم ها برای خانمهای باردار میزارن.جنس فوم یا سیلیکونی.همچین چیزی دیدید تو استانبول؟ فروشگاهی که چنین چیزایی داشته باشه؟

مهم نیست چقدر طول بکشد.عشق واقعی همیشه ارزش انتظار را دارد.

سلام و عرض ادب خدمت همه دوستانم

چند هفته ای به دلیل مشغله کاری نتونستم در کنارتون باشم.من بعد بیشتر از قبل امیدوارم بتونم پاسخگوی سوالات شما باشم

از راهنمایی های سحر عزیز ممنونم که به همه عزیزان کمک کردید

...
سلام آقای مهرگان منو همسرم همراه پسر یکسالمون ماه بعد میخوایم بریم استانبول چون هزینه تورها خیلی افز ...

سلام بله حتما براتون انجام میدم

الان فصل شلوغ سفر هست و بلیط و هتل در گرونترین حالت ممکن اما بازم امکان مدیریت هزینه براتون کاملا وجود داره

...
دوستان کسی راجب هتل بیربی و گرند میلان شنیده ؟منطقش ناامنه کسی میدونه؟

گرند میلان و بیربی در منطقه فاتیح هستند.دسترسی بدی ندارند اما بهتون اقامت در این هتل ها رو توصیه نمیکنم

هتل های بهتری برای انتخاب کردن هستند

...

با عرض سلام و ادب خدمت آقای مهرگان گرامی و بقیه دوستان

من هفته دیگه همراه همسر و بچه نه ساله میرم استانبول و چند تا سوال داشتم.ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.

1- کدام پارک آبی استانبول بهتره؟ 

2- کسی میدونه بلیط موزه مادام توسو استانبول چنده؟

3- آیا اطلاعاتی راجع به هتل رز بای ملتون دارید ؟

متشکرم.

کفشدوزک

هتل رز بای ملتون در فاصله ۵ دقیقه ای ایستگاه مترو شیشانه و دارای کیفیت مناسب و نرمالی هست و در صورت داشتن قیمت ایده آل،انتخاب مناسبی براتون هست

پارک آبی در استانبول کمی با تصورتون از پارک ابی دوبی متفاوت هست و دارای کیفیتی پایینتر از کشورهای دیگه هست اما تجربه خوبی ست.عده ای از آکوامارین راضی بودند و بعضی با آکودلفین

...
کفشدوزک هتل رز بای ملتون در فاصله ۵ دقیقه ای ایستگاه مترو شیشانه و دارای کیفیت مناسب و نرمالی هست و ...

با تشکر فراوان از جوابگویی شما.

یعنی مترو تکسیم و شیشانه در یک خط و مسیر هستند و ما برای رفت و آمد دیگه لازم نیست در مترو تکسیم مسیر رو به سمت مترو شیشانه عوض کنیم ؟

و سوال دیگه اینکه اگر به دلایلی موفق به استفاده از سرویسهای رایگان نشدیم میشه لطف کنید و بهترین مسیر حمل و نقل عمومی از محل اقامت ما تا پارک ویالند و پارک آبی آکوامارین رو بگید؟

آیا شنبه بازار هنوز هم در باکیرگوی وجود داره؟

نزدیکترین اوت لت به تکسیم کدام است؟

واقعا ببخشید که با طرح سوالات زیاد وقتتون رو میگیرم و ممنون از وقتی که میگذارید.

بله در یک مسیر هستند و نیازی به تغییر خط ندارید

من شنبه بازار بشیکتاش رو میشناسم و زیاد به درد شما نمیخوره

اطراف تکسیم اوت لتی ندیدم ولی در نهایت معروف ترین اوت لت ها کاله سنتر و الویوم و اپتیمم و ویاپورت هست که شخصا خرید از هیچکدام رو توصیه نمیکنم اما شاید برخی دوستان باشند که خریدهای خوبی کرده باشن.

در سایت ویالند شاتل ها و ساعت های حرکت اونها از تکسیم و مناطق دیگه رو ذکر کرده ولی در کل اگر خودتون خواستید برید با تاکسی راحت تر به اکوآمارین و ویالند برید

...
گرند میلان و بیربی در منطقه فاتیح هستند.دسترسی بدی ندارند اما بهتون اقامت در این هتل ها رو توصیه نمی ...

سلام آقای مهرگان طبق نظر شما این هتلارو اتتخاب نکردیم امروز واسه فردا شب هتل ۵ ستاره کوان که تو منطقه محمود بی هست رو رزرو کردیم به نظرتون خیلی مسیرش دوره درضمن ترانسفر فرودگاهیم نداشت تو منطقه تکسیم ار کارگزارشون پرسیدن جای خالی نبود اصلا .حالا به نظرتون هتل کوان چطورهquan hotel

2810