2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000404 بازدید | 25337 پست

سلام جناب مهرگان

ممنون از راهنمائی های خوبتون. در مورد بلیط موزه سوال داشتم ، از کجا می توان اون رو تهیه کرد و برای چه موزه هایی قابل استفاده است.

همچنین شنیدم در فرودگاه اتاتورک استانبول کارت به فروش نمیرسد، درست است؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.کدوم موزه خانم؟ 

طبیعتا بلیط ورودی اماکن مذهبی و تاریخی در همون مکان به فروش میرسه

در فرودگاه آتاتورک در گیشه های خوراکی فروشی استانبول کارت میفروشن..ولی معمولا در سوپر ها قابل خریداری ست

...
سلام.کدوم موزه خانم؟  طبیعتا بلیط ورودی اماکن مذهبی و تاریخی در همون مکان به فروش میرسه در فر ...

ممنون از وقتی که برای جواب دادن به سوالات ما میگذارید

در سایتها خوندم کارتهایی هست که با خرید اونها برای 72 ساعت میتوان ورودی موزه ها رو با انها پرداخت کرد. از کجا میشه تهیه کرد و برای کدام موزه ها قابل استفاده است

سپاسگزارم. 

سلام جناب مهرگان

1- خیابونی تو مایه های استقلال هستش تو منطقه بشیکتاش؟ شنیدم سنگ فرش هستش و همه برندها هستن اونجا و خیابون شیکیه

2- شما گفته بودین پایین بیوغلو خیلی خوب نیست ولی من اون کوچه های پایین رو خیلی دوست دارم پر از رستورانهای شیک هستش. میشه یه هتل خوب نزدیک مترو شیشانه معرفی کنین؟ قبلا پرا تولیپ رفتم

3- هتل تو منطقه بشیکتاش بگیرم چطوره؟ برای رفت و آمد؟ مترو نزدیک اون منطقه ندیدم

سلام جناب مهرگان چند تا سوال داشتم. ممنون میشم پاسخ بدین

1- برای هتل و پرواز اگه نخوام تور بگیرم شما گفته بودین میتونین کمک کنین؟ به چه صورت هست

2- من منطقه سمت گالاتا رو دوست دارم هتلی که نزدیک به مترو شیشانه باشه. خیابونا و رستورانای باحالی داره اون سمت

3- بهم گفتن منطقه بشیکتاش خیلی شیک و خوبه. ولی ظاهرا دسترسی به مترو و اینا سخته. پیشنهادی دارین؟

4- اگه بخوام تور بگیرم چه آژانسی خوبه؟

ممنون از وقتی که میذارید

سلام دوستان من دو رزوه که از استانبول برگشتم همه چیز خوب بود هتلمون هتل آسپن تو آکسارای بود که از لحاظ تمیزی و موقعیت عالی بود به مترو و تراموا نزدیک بود و ما برای رفتو آمد از این دو تا خوب استفاده کردیم چه برای تفریح چه برای رفتن به مراکز خرید اما قیمتا خیلیم پایین نبود البته تو خیابان استقلال همیشه میتونی خوب خرید کنی دو روز آخر که اونجا بودی هوا سرد و بارونی شد باد سرد میومد و من مریض برگشتم محض احتیا اگه راهی هستید یه کاپشن بهاره با خودتون ببرید من با خودم کلد استاپ هم برده بودم ولی در کل همه چی خوب بود امنیت هم برقرار بود

سلام معجزه

۱.برای رزرو هتل و بلیط لطفا از طریق ت لگرام یا تماس تلفنی در ارتباط با من باشید

۲.بله بشیکتاش یک منطقه پولدار نشین استانبوله.دسترسی به تراموای و مترو سخت هست.هتل نزدیک به مترو شیشانه زیاده خانم.

اگر با تور قصد سفر دارید با چند آژانس تماس بگیرید و هتل هایی که با پول شما متناسب هست رو ازشون بخاید که بهتون بگن.بعد اینجا مطرح کنید تا کمکتون کنیم بهترین انتخاب رو انجام بدید

...

خانوم بنده کی گفته بودم منطقه پایین استقلال و بیوغلو خوب نیست؟؟

اتفاقا خوبه.عرض کردم برخی بخاطر کمی فاصله با میدان تکسیم شاید نپسندند و الا اونجا خوبه اتفاقا.

خیابان استقلال تک هست در شهر استانبول و یه جورایی نماد این شهر شده.در بشیکتاش کمتر توریست ها اقامت میکنند ولی اونجا هم بنده شخصا خیلی میپسندم هر چند دسترسی راحتی به ترانسپورت عمومی ندارید

...
ممنون از وقتی که برای جواب دادن به سوالات ما میگذارید در سایتها خوندم کارتهایی هست که با خرید ...

خانوم اگر ازین کارت ها سراغ داشتید و متوجه شدید کجاها دارن اینجا هم اطلاعاتشو بگذارید تا همه استفاده کنن.من تا حالا استفاده نکردم خودم

...