2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000404 بازدید | 25337 پست
سلام به همگي ممنون از پاسخگوييتون ما پس فردا صبح عازم استانبول هستيم  هتل لارس پارك به مد ...

نظرتون درمورد ويالند چيه ؟ ويالند هم پارك آبي داره ؟

زندگی من زیباست ، آرامش و سلامتی و ثروت در زندگیم موج می زند ((خدایا همه اینها را برای دوستانم هم آرزو می کنم )). سپاسگزاااااااااااارم .

دوستان مهربان
خواهشا پاسخ منم بديد
من فرصت ندارم
تجربه هم ندارم
كسي رو هم ندارم كه كمكم كنه 

ممنون ميشم راهنماييم كنيد

زندگی من زیباست ، آرامش و سلامتی و ثروت در زندگیم موج می زند ((خدایا همه اینها را برای دوستانم هم آرزو می کنم )). سپاسگزاااااااااااارم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الیسابات

برخی از سوالات شما بارها توضیح داده شده که ممنون میشم صفحات قبل رو مطالعه کنید

۱.خانم استخر هتل معمولا عمومیه و شما میتونید خانوادگی هم برید

۲.با تراموای از کاباتاش برید به امینونو و سوار اتوبوس های bn1 یا bn2 بشید و اکواریوم استانبول پیاده بشید.نیاز به بازدید فلوریا نیست.خیلی دوره به شما و باید تا حدودای فرودگاه برید.همون فروم استانبول رو که برید کافیه

۳.بله میشه اما فروم رو ببینید کافیه.مسیرهاشون باهم فرق داره.یکی رو صبح برید و یکی رو عصر

شب های احیا هیچ خبری در استانبول نیست و اونها اهل سنت هستند.پرواز ترکیش یکی از بهترین پرواز ها در کل دنیا هست و خوبه.

بیوک ادا هم کشتی های دولتی داره و هم خصوصی.با کشتی های دولتی برید و غذا رو در جزیره میل کنید و از مسیر یک ساعت و نیم تا رسیدن به جزیره لذت ببرید.خیر در کشتی های دولتی غذا سرو نمیشه

پارک ابی به اون معنا که در دوبی و کوش اداسی هست در استانبول نیست و خیلی ساده تره.اولویت نداره براتون رفتن به پارک ابی اما اکوادلفین رو میتونید برید.

پاساژهای نزدیک به هم به شما در منطقه شیشلی و لونت هستند.جواهر در شیشلی،کانیون و متروسیتی در لونت،پاساژ اوزدلیک در لونت. دیدن یکی از اینها کفایت میکنه براتون

...

Zoie

سلام

این هتل در کاراکوی قرار داره.واقع شده در یکی از کوچه پس کوچه های شیب دار این منطقه

کیفیت این هتل مناسب اما اتاق های آن عموما با متراژ کوچک هست و شخصا اقامت در این منطقه را با توجه به نزدیک بودن به ساحل کاراکوی و دسترسی خوب به ایستگاه تراموای کاراکوی،بسیار میپسندم

...
الیسابات برخی از سوالات شما بارها توضیح داده شده که ممنون میشم صفحات قبل رو مطالعه کنید ۱.خا ...

سلام آقاي مهرگان 

ممنون از پاسخگوييتون

Zoie سلام این هتل در کاراکوی قرار داره.واقع شده در یکی از کوچه پس کوچه های شیب دار این منطقه کیفی ...

سلام جناب مهرگان

خیلی لطف کردید، ممنونم. 

از نظر امنیت چطور؟ چون من تنها به سفر میرم موقعیتش برام مشکل ساز نمیشه؟

با سلام

جناب مهرگان خسته نباشین 

سوالی داشتم

ما هتل پلازو دونیزتی را از جمعه گرفتیم برای پنج شب

این هتل تخت و پارک در. اختیار نوزادان قرار میده ؟ 

تخت و پارک تخت قابل جابهجایی مخصوص نوزادان هست . البته من به هتل ایمیل زدم اما پاسخی نگرفتم

بهنظرتون ریسک نکنیم و بیاریم با خودمون ؟ 

سلام.

پلازو دونیزتی بسیار هتل خوبیه و قطعا از اقامتتون راضی خواهید بود.فقط ممکنه بعضیا لوکیشن هتل رو دوست نداشته باشن چون اون پایین بیوغلو هست که البته از نظر من خوبه و مشکلی نداره و تا ایستگاه مترو شیشانه حدود ۵ دقیقه پیاده روی داره.

معمولا کتری برقی در اتاق ها هست

طبقات بالا غالبا هیچ هزینه ای نداره و این مساله رو فقط پذیرش هتل با توجه به موجود بودن اتاق در طبقات بالا نعیین میکنه.

طبقات بالا در هتل هایی افزایش نرخ داره که ویوی خاصی به شما بده مثلا در هیلتون بومونتی بخشی از هتل به سمت تکسیم و بیوغلو و بخش دیگه به سمت شیشلی و بالا هست که تفاوت نرخ داره.

در رابطه با تخت هر هتل قوانین خاص خودش رو داره.بهتره با خود هتل تماس بگیرید

...